00'er stilen er kommet for at blive
mode

00’erne hitter: Se de vilde vintage styles her

Af Vera Olivia Lissner Rømer 23. august 2021
Foto: @miaisobellebarker
"Hit me baby one more time"! Små skuldertasker, kæmpe hoops, lavtaljede bukser og RIGELIGT med glitrende bling. 00’erne er uden tvivl kommet for at blive, og vi har samlet inspiration til det helt perfekte outfit lige her.

Har du nogensinde hørt om, at de fleste tendenser kommer igen med 10 og 20 års mellemrum? Det er vist i den grad tilfældet med 00’ernes ikoniske styles. 

Du kan med sikkerhed ikke gå galt i byen, hvis du hopper i et par lavtaljede jeans, laver et par små fletninger i håret, finder et stort glitterbælte frem og vælger et par solbriller med farvet glas, for 00'erne er mega in (igen)!

00’ernes tendenser har spredt sig overalt på de sociale medier, og hvis du ikke har nået at hoppe med på trenden endnu, så kan du helt sikkert stadig nå det, for alt tyder på, at 00’er-looket er kommet for at blive!

Vi har samlet inspiration til dit look lige her, hvor 10 cool kvinder uden tvivl har forstået, hvad det vil sige at genskabe de sprøde styles fra tiden lige omkring årtusindskiftet.

Så er det vist bare om at smide Nik og Jays hit ’Hot’ i ørerne og gå amok i din nærmeste genbrugsshop. 

Max ud på farver, bling og glitter, og så kan vi love dig, at du allerede er godt på vej.

Se de fede 00'er-styles lige her:

MegetMere