Vokset op i 00erne
Mit liv

8 tegn på, at du er vokset op i 00’erne

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 2. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What!? Tiden går jo alt for hurtigt. Tjek de her ting, som du helt sikkert bliver nostalgisk omkring, hvis du er vokset op i 00’erne.

Hvis du er vokset op i 00'erne kan du helt sikkert huske alt det bedste fra Disney Channel, Twilight-fandomen og alle de her andre ting:

Du kan ikke huske en tid før internettet

… Og du fatter slet ikke, hvad folk lavede, før de fik Spotify, Netflix og wi-fi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du løj om din alder for at kunne oprette en Facebook-profil

… Du blev jo lige som nødt til at være med, hvor det skete, ikke?

Du ved godt, hvem der bor i en ananas dybt i det blå

… Du kan faktisk stadig hele teksten til sangen.

Du var enten Team Jacob eller Team Edward

… Og du SLUGTE ”Twilight”-bøgerne og -filmene.

Du var også enten Team Peeta eller Team Gale

… Og du drømte i øvrigt om at være lige så sej som Katniss Everdeen.

Du er vokset op i Disney Channels guldalder

… ”Hannah Montana”, ”Magi på Waverly Place” og ”Zack og Codys søde hotelliv” var dine yndlingsserier! Og du kan faktisk stadig godt lide at se dem i dag.

Dit første crush havde en Bieber-frisure

… Og du var sikkert i chok, da Justin ændrede sin ikoniske frisure. Men det var nu meget godt, for set i bakspejlet var Bieber-grydefrisuren nok ikke den lækreste trend.

Hele dit liv er dokumenteret

… Ja, du kan faktisk scrolle igennem dit Insta-feed og dine Messenger-beskeder og se ALT, du har oplevet de sidste mange år. OGSÅ de pinlige chats du har haft med dit crush.

I galleriet kan du læse ting, du kender, hvis du er indadvendt:

11ting,dukender,hvisduerindadvendt

Du bliver egentlig ikke rigtig skuffet, hvis en aftale bliver aflyst. I stedet jubler du lidt over, at du pludselig har hele aftenen til at lave ingenting i dit eget selskab. Hurra!
Til fester er du tit typen, der lige lusker væk fra det hele og gemmer dig lidt på toilettet. Det er jo et optimalt sted at få fem minutters fred og ro!
Hvis du er kommet til at fylde hele din weekend med planer, kan du gå og stresse over det hele ugen. Hvordan skal du nu få tid til dig selv? Kan du tillade dig at aflyse et par af aftalerne?
Du føler dig pææænt akavet i en stor forsamling af mennesker, du ikke kender. Til gengæld elsker du at være i centrum, når du er sammen med dine BFFs.
Du har helt sikkert veninder, der panikker fuldstændig, hvis der opstår stilhed i en samtale. Men for dig er stilhed aldrig akavet. Du nyder den faktisk (og du nyder også at se dine udadvendte modparter desperat prøve at bryde tavsheden).
Small-talk er det VÆRSTE, du ved, og man skal ikke prøve at tage dig med til en fest, hvor du næsten ikke kender nogen. Faktisk er du meget bedre til at snakke med random hunde på gaden, end du er til at snakke med fremmede mennesker.
Folk fatter ikke helt, hvad du er for en type, når de først møder dig. Tit tror de, at du er genert eller måske endda snobbet, fordi du ikke siger så meget. Heldigvis får de et helt andet indtryk, når de har lært dig at kende.
Du hader at snakke i telefon, og det værste, dine forældre kan gøre mod dig, er at tvinge dig til selv at ringe og lave dine aftaler hos for eksempel lægen eller tandlægen. Argh!
Din perfekte fredag aften involverer joggingtøj, din seng, en tv-serie og en liter is.
Der behøver virkelig ikke ske noget omkring dig hele tiden. Du kan have det for vildt over at ligge i sengen og stirre op i loftet i tre timer.
Du har en enestående fantasi, og den har båret dig gennem adskillige røvsyge matematiktimer.

Læs mere om

MestLæste