Du forkæler måske din kæreste, dine veninder eller dine søskende, men husker du at forkæle dig selv? Brug en kedelig søndag eller andre tidspunker, når du ikke ved, hvad du skal lave, på at forkæle dig selv fra top til tå.

Læs også: Sådan laver du ansigtsmasker selv.

A - ansigtsmaske
Din hud vil elske, at du forkæler den med en ansigtsmaske. Den kommer til at se sundere og mere velplejet ud, så sæt i gang!

B - bog
Hvornår har du sidst læst en bog, som virkelig interesserede dig og fik dig til at glemme alt omkring dig? Smut på biblioteket og lån en god bog.

C - chokolade
Er du vild med chokolade? Så snyd ikke dig selv for et godt stykke chokolade engang imellem. Jo mørkere og bedre chokoladen er, jo sundere er den faktisk.

D - duftlys
Elsker du duften af kanel, blomster, vanilje eller frugter? Duftlys findes med mange forskellige dufte, og du kan helt sikkert finde en, der vil få dit værelse til at dufte skønt.

E - eksfolier
Smut i bad og eksfolier kroppen, så du får fjernet de døde hudceller.

F - fødder
Om efteråret og vinteren glemmer du sikkert at forkæle dine fødder. Lav et varmt fodbad, klip dine negle og fil den hårde hud af. Brug en fed fodcreme til sidst.

Læs også: Sjove ideer til, når du keder dig.

G - grin
Man bliver glad af at grine, så hvorfor ikke smide din yndlingskomedie i dvd'en og slappe af med et godt grin?

H - hår
Husker du at blive klippet jævnligt? Dit hår kommer til at se meget sundere ud. Husk også at bruge hårkur engang imellem. Dit hår vil blive blødt og skinnende.

I - is
Is kan altid få humøret til at stige, og det behøver ikke at være usundt at spise is. Lav for eksempel din egen is ved at blende banan, ymer og frossen frugt.

J - jordbær
Jordbær både dufter og smager skønt, og foruden at spise dem i dyppet chokolade, kan du også få skumbad, som dufter lækkert af jordbær.

K - kærlighedsfilm
Smæk en masse kærlighedsfilm på og brug dagen på at spise "Ben & Jerry's" og se skønne, sjove og ulykkelige kærlighedsfilm.

Læs også: De ti mest romantiske film.

L - løb
Det giver god energi at løbe, så hvorfor ikke tage dig sammen og løbe en tur i efterårssolen?

M - massage
Få din veninde, søster, mor, kæreste eller hvem du nu har i nærheden til lige at massere din skuldre.

N - negle
Er det ikke dagen til at file dine negle og give dem en fin lak?

O - overraskelse
Overraskelser er skønne, og hvorfor skulle du ikke have lov til at overraske dig selv? Tag ud og kig på butikker og køb en gave til dig selv.

P - plej din hud
Plej din hud ved at bruge cremer og fjerne din makeup. Gennemfugtet og ren hud er altså tusind gange mere lækker at kigge på end det modsatte.

Q -queen
Du bliver en ægte beauty-queen, hvis du tænker på din hud som noget, du skal forkæle, pleje og passe rigtig godt på. Sørg for at motion og sund mad bliver en del af din hverdag.

R - rens
Hygiejne er vigtigt, og derfor skal du huske at rense dit ansigt for makeup og selvfølgelig gå i bad. Men husker du også at "rense" dit værelse for støv og nullermænd?

S - smoothie
Er du vild med smoothies, så snup en smoothie som mellemmåltid, når du er lækkersulten eller hvis du har brug for at kickstarte din dag med en lækker og sund drik.

Læs også: Opskrift: Lav den skønneste smoothies.

T - tænder
Får du jævnligt brugt tandtråd? Giv dine tænder en makeover ved at børste dem, bruge tandtråd og mundskyl.

U - udstrækning
Stræk ud flere gange i løbet af dagen, ligesom når du har været ude at træne. Du vil hurtigt mærke, at din krop får lidt ekstra energi.

V -Vi Unge
Brug dagen på at læse dit yndlingsblad Vi Unge.

X - xtra
Hvad gør dig ekstra glad? Varm kakao, at høre Justin Biebers sange, at danse eller hænge ud sammen med dine veninder? Gør det, der gør dig ekstra glad:

Y - yoga
Har du prøvet yoga? Du får supersmidige muskler og lærer at slappe af.

Z - zzz
Sov længe eller tag en middagslur. Kroppen har brug for hvile, og er du træt eller udkørt, så lyt efter din krops signaler og lad den slappe af.

Æ - æble
Din krop har brug for vitaminer og sund kost, så husk at spise seks stykker frugt og grønt om dagen.

Ø - øjenbryn
Tag dig tid til at plukke dine øjenbryn.

Læs også: Sådan får du styr på øjenbrynene.

Å -åh åh!
Undgå makeupfejlene til hverdag ved at øve dig i at lægge makeup. Eksperimenter med øjenskygger, rouge og lipglosser i forskellige farver, så du finder ud af, hvad der klæder dig.

Her er ni små tips, som gør dig meget sundere: 

9 små tips, der gør dig meget sundere