Mit liv

Sjove ideer til når du keder dig

Af Maja Lousky og Emilie Larsen 20. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du svært ved at finde på sjove ting at lave, og keder du dig tit, når du kommer hjem fra skole? Vi hjælper dig til, hvad du kan lave, når kedsomheden melder sig!

Det er helt normalt at kede sig, og ifølge voksne skulle det også være sundt. Meeen, det er jo ikke sjovt at kede sig, så derfor giver vi dig 10 nemme tips til at dræbe kedsomheden!

Læs også: 10 ting du kan lave, når du keder dig.

1. Løb en tur
Hop i løbetøjet, tag din iPod i ørene og løb en tur i nabolaget. På den måde får du både motion og noget at tage dig til på samme tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Læs blogs
Gå på nettet og find nogle blogs, der omhandler noget, du interesserer dig for. Det kan være alt fra mode, musik, skønhed til kærlighed.

Tjek også de forskellige blogs ud på viunge.dk her!

3. Vær kreativ!
Find en masse perler og andre fine ting frem og lav smykker til dig selv og dine veninder. Du kan også male et flot billede til dit værelse, eller du kan finde noget af dit gamle tøj frem og sy det om.

4. Shop på nettet
Find alle dine yndlingsbutikker på nettet og shop amok hjemme fra sofaen. Måske kan du endda finde nye butikker, som du normalt ikke shopper i.

5. Bag
Find din indre bager frem og bag en kage. Bagefter kan du pynte den fint med glassur og krymmel og så servere den for din familie eller dine venner.

Se en masse lækre opskrifter på søde sager her!

6. Afhold et filmmaraton
Inviter din veninde på besøg og se alle jeres yndlingsfilm og serier sammen. For eksempel "Harry Potter", "Twilight", "Ringenes Herre", "American Pie", "Bring it on" og så videre. I kan hygge jer med slik, smoothie eller måske pandekager!

7. Hjemmespa
Forkæl dig selv med en manicure, en ansigtsmaske eller giv dig selv et fodbad bestående af en balje med varmt vand, en sjat mælk, lidt salt og en smule olivenolie.

Læs også: Sådan laver du ansigtsmasker derhjemme

8. Ryd op i dit tøj
Roder dit garderobeskab lidt for meget? Eller er det fyldt med tøj, du aldrig bruger? Hvis svaret er ja, så er det på tide at rydde op. Samtidig kan du prøve dig frem ved at sammensætte dit tøj på nye måder.

9. Ring til en ven
Ring til en ven, du ikke har hørt fra i lang tid, eller din bedstemor og hør, hvordan hun har det. Du kan også skrive et brev til dem og fortælle, hvad du går og laver.

10. Lav en collage
Klip en masse billeder ud fra dine gamle Vi Unge blade, find billeder af dine veninder og dit idol og lim dem på et stykke karton. Bagefter kan du ramme det ind og hænge det op på dit værelse. Det er også en megasjov og sej idé til en fødselsdagsgave til en du holder af!

Læs også: Sådan overvinder du din kedsomhed.

MestLæste