Mit liv

10 ting du kan lave, når du keder dig

Af Sara Wilkins 16. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ikke noget værre end at kede sig. Vi kommer derfor med 10 ideer til, hvad du kan lave! Læs med her.

Invitér din veninde i biografen!

Det er jo seriøst hyggeligt at gå i biografen, og din veninde vil helt sikkert gerne med dig ind og se en god film!

Ryd op på dit værelse!
Ja, det lyder rigtig kedeligt, men det kan faktisk være både hyggeligt og sjovt, hvis man er i det rette rydde-op-humør. Sæt nogle Vi Unge plakater op, smid gammelt fedtet make-up ud og sæt billeder af dine nærmeste venner i fotorammerne på skrivebordet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 tips til værelset

Bevæg dig!
Det er dejligt at røre sig, og du får det altid MEGET bedre, når du har gjort det. Du kunne for eksempel løbe eller cykle en tur, tage op i din lokale sportshal og spille lidt badminton - eller måske endda tage i fitnesscenter?

Læs også: Kom i gang med at løbe med Vi Unges løbepodcast for begyndere

Sæt dine gamle opgaver i orden!
Del de forskellige fag op i numre eller farver og gå så i gang med stile, blækregninger og andet kedeligt. Når du har lagt dine gamle opgaver i mapper, er de nemme at finde, når du skal blære dig med dit 12-tal!

Forny dit tøj!
Er noget af dit tøj lidt halvkedeligt og traditionelt? Så tag saksen, nålen og sytråden frem og fiks tøjet lidt op til næste gang, du skal til fest eller måske bare vil have nogle komplimenter fra veninderne i skolen. Du kan også sortere ud i din garderobe og måske invitere dine veninder til en tøjbyttedag?

Gør-det-selv!
Hvis der er tusind ting, du mangler at få styr på - hvorfor så ikke gøre det på en kedelig søndag? Det kan være, du mangler en forlygte på din cykel, at håndtaget på din dør er i stykker, eller måske trænger din hylde til at blive skruet ekstra fast? Imponér din familie og kom så frem med de handyman-egenskaber. Vi VED, du har det i dig!

Læs også: Test: Hvilket DIY-projekt skal du lave?

Gode film og serier!
Find en god film eller serie på Netflix, som du kan hygge dig med på værelset i selskab med en stor dejlig skål popcorn!

Læs også: 111 gode venindefilm

Shop-amok!
Hvis det er hverdag, og du er i kæmpe shoppe-humør og bare SKAL bruge penge, så kunne du jo tage en tur ind til dit lokale storcenter og forkæle dig selv lidt for nogle af dine lommepenge. Måske mangler du en ny mascara, et par fede øreringe eller det nye nummer af Vi Unge?

Hyggeaften!
Skriv til veninderne og spørg, om I ikke skal holde en lille hyggeaften, hvor I kan se masser af gode film og sladre om den nye, lækre dreng i klassen - det, vil de fleste helt sikkert synes, lyder fedt.

Prøv også: Venindeguide: Tid til forandring?

Bag løs!
Kig i alle mormors gamle opskrifter, find frem til den lækre chokoladekage, du aldrig kan få nok af, og smask den i dig, mens du ser de nyeste afsnit af din yndlingsserie!

Læs også: Opskrift: Cookies fyldt med nutella

MestLæste