Film & serier

De ti mest romantiske film

Af Rosa og Annesofie 30. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet en liste over ti romantiske film, som du bare MÅ se.

Gør dig klar til at tude, grine og få søde kuldegysninger, for her er ti romantiske film, som du absolut skal se!

"A Walk To Remember"
Filmen handler om to unge, som er modsætninger af hinanden. Landon er den mest populære på skolen, hvorimod Jane er den nørdede præstedatter. Det er en romantisk film om to unge, der forelsker sig, men alle er imod deres forhold. Landon og Jane må kæmpe en brav kamp gennem hatere og imodgående forældre for at holde sammen. Filmen er perfekt, hvis man er til sød romantik. Vær forberedt på at tude!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Grease"
En klassiker inden for filmverdenen. Filmen ligner "A Walk To Remember" på mange punkter. Danny er en af de populære drenge i gruppen "T-Birds", og Sandy er den blødsøde pige fra Australien, der aldrig har prøvet at ryge eller drikke. De møder hinanden og forelsker sig over sommeren, og efter ferien viser det sig, at de skal gå på samme skole. Danny prøver at undgå hende, da han er medlem af den barske klike. Denne film skal ses, hvis du er den sjove og romantiske type.

"Titanic"
Behøver vi fortælle noget om den? Filmen handler om den store tragedie, hvor skibet, som ikke kunne synke, alligevel sank. Jack og Rose forelsker sig mod alles vilje og elsker i skjul, mens de prøver at overleve katastrofen på skibet. Det værste ved filmen er, at katastrofen er en virkelig hændelse. Derfor er det virkelig tudefilmen over dem alle. Den skal bare ses!

"The Proposal"
Filmen handler om Andrew, der har en heks af en chef. Chefen hedder Margaret, og er herren over hele firmaet. En dag får hun besked fra myndighederne om, at hun befinder sig ulovligt i USA, og vil blive sendt tilbage til hendes hjemland Canada. Margaret finder hurtigt på en løsning og siger, at hun skal giftes med Andrew. Andrew spiller med på ideen for ikke at miste sit job. Du skal se filmen, hvis du er i humør til at grine, og samtidig er vild med romantiske og uventede ting.

"Twilight"
En fantastisk fortælling om pigen Bella, der flytter over til sin far, hvor hun møder den muskuløse og søde fyr, Jacob, som straks bliver en god ven. Bella starter på en ny skole, hvor den anderledes fyr, Edward, også går. Bella og Edwards forhold udvikler sig langsomt til en enorm kærlighed samtidig med, at Jacob også forelsker sig i Bella. Men der foregår noget mystisk, og Bella finder ud af, at Edward er vampyr og Jacob er varulv, og der er nærmest krig imellem de to væsener. Gør dig klar til den største kærlighedsfilm og følg Bella, der må træffe et valg for livet.

Test dig selv: Hvem er du fra "Twilight"?

"The Last Song"
Popstjernen Miley Cyrus spiller hovedrollen Ronnie. I sommerferien bliver hun sammen med sin bror inviteret over til deres far, for deres forældre blev skilt for nogle år siden. Ronnie er stadig sur på sin far, men hun bliver mildere, da hun finder ud af, at han lider af en alvorlig sygdom. Da Ronnie en dag går for sig selv, møder hun fyren Will. I starten kan Ronnie ikke udstå ham, men langsomt forelsker de sig i hinanden. Se den med din kæreste, eller bare hvis du er forelsket.

"Dear John"
Filmen handler om Savannah, der møder hottien John, der er karrieresoldat, og som er hjemme under en orlov. Savannah falder med det samme for hans charme, og han for hendes. Uheldigvis skal han tilbage til Afghanistan, så Savannah og John lever i et langdistanceforhold. Filmen handler om de to unges desperate forsøg på at holde kontakten og bevare forholdet ind til de igen kan ses. Se den, hvis du selv lever i et langdistanceforhold og har en pakke Kleenex klar.

"Ghost"
Helt klart en af de bedste film med Patrick Swayze! Filmen handler om Sam, der bliver dræbt. Manden Carl står bag det planlagte mord, så han kan få fat i Sams kæreste, Molly. Sam lever videre som et spøgelse, mens han følger med i Molly og Carls liv. Han forsøger desperat at fortælle Molly sandheden. Sam får hjælp af Oda, der kan tale med de døde, og sammen forsøger de at hævne sig og fortælle Molly sandheden. Hvis du er til ulykkelige kærlighedsfilm, er filmen helt sikkert en for dig!

"The Notebook"
Vores personlige favorit er uden tvivl denne her. Filmen handler om Allie og Noah, der forelsker sig i en sommerferie. Allies forældre synes, at det er uacceptabelt, at Allie gifter sig med Noah, der er fra arbejderklassen. Allie rejser tilbage til sin hjemby, men hun når aldrig at sige ordentlig farvel til Noah. Helt tilfældigt mødes de nogle år senere, men der er det for sent. Allie er blevet forlovet med en anden, og skal giftes. En meget følelsesladet film, der viser, hvordan modsætninger mødes.

"A Cinderella Story"
Filmen er baseret på Disney's "Askepot". Sam lever med sin onde stedmor og sine to stedsøstre. Hun lever på sin stedmors ordrer og har ikke tid til at leve efter sine egne planer og drømme. Hun chatter med en anonym fyr hver dag, som også går på hendes skole. De beslutter sig for, at mødes til maskeballet, men Sam får ikke lov. Derfor sniger hun sig af sted ved hjælp fra hendes kollega, på stedmorens diner. En sukkersød film, du skal se, hvis du er til eventyr og romantik.

Hvilke romantiske film er jeres yndlingsfilm?

MestLæste