Mit liv

Du skal ikke kede dig i efterårsferien

Af Tóra Mortensen 15. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om det er topnice at have ferie fra skolen, så kan man sagtens nå at kede sig. Derfor har vi samlet en masse idéer til, hvad du kan lave, hvis du keder dig i efterårsferien.

Afslappende spa

Forkæl dig selv med et lækkert og superafslappende spa. Få en masse idéer lige her!

Gi' facebook en makeover

Måske er det i dag, du skal bruge et par minutter til lige at stramme op på facebook. Ryd op i dine venner! Tilføj eventuelt nogle nye venner. Og tjek alle de billeder, du er blevet tagget i, måske er der et par, du har lyst til at untagge. Hvilke side "liker" du egentlig - overvej, om du er fan af de ting, du oprigtigt godt kan lide.

Læs også: Er du facebook-jaloux?

efterårsferien 2012, efterårsferie, ferie, keder mig, aktiviteter i efterårsferien, facebook, instagram

Tjek din garderobe

Gennemgå dit tøj, og sortér alt det fra, som du ikke har brugt det sidste halve år. Aflevér det, du ved, du ikke kommer til at bruge igen til velgørenhed, og gem det andet, men lov dig selv, at det ryger ud, hvis du ikke får brug for det det næste halve år! Smid alt det, der har huller, ud - det ser ikke pænt ud alligevel. Har du tøj liggende, som du ikke kan passe? Ud med det - det fylder, og hvis du en dag kommer til at kunne passe det, er du sandsynligvis træt af at se på det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når du har sorteret dit tøj, er det nemt at holde orden i skabet, så indholdet bliver overskueligt for dig. Sortér derefter tøjet, så alle T-shirts ligger sammen, alle bluser og bukser, kjoler, nederdele og så videre.

Læs også: 10 tegn på du skal smide dit tøj ud

Leg fitnesscenter på værelset

Find nogle seje træningsvideoer på YouTube og sæt i gang, så du nemt og hurtigt får dyrket lidt motion! Vi lover, at du har det meget bedre, når du har gjort det.

Læs også: Sådan kommer du i gang med at træne derhjemme

Gå en lang tur

Om efteråret kan vejret være virkelig smukt - gå en lang tur og nyd den friske luft og de fine farver, som bladene på træerne er ved at få. Måske skal du have din yndlingsmusik i ørerne?

Jul - lige om lidt!

Tag på julegaveshopping - du kan også bruge lidt tid på selv at lave den helt perfekte julegave til din bedste veninde.

Læs også: Jul fra A til Å

Plej din hud

Lav en lækker, blødgørende ansigtsmaske, det kan huden godt have brug for, nu hvor vejret er blevet koldere. Bland et glas yoghurt neutral med en halv fintrevet agurk. Bland ingredienserne og smør masken i ansigtet. Lad den virke i 10 minutter og skyl af med lunkent vand.

Instagram

Download Instagram, hvis du ikke allerede har det, og tag en masse billeder og leg med de seje filtre, du kan vælge imellem. Du kan følge os på instagram @viunge

Læs også: 12 gode apps du skal prøve

MestLæste