mode

10 tegn på du skal smide dit tøj ud

Af Sarah-Sofie Boussnina 4. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Burde du kyle nogle items ud af garderoben? Find ud af det her!

Det kan være svært at smide sit tøj ud. Der er tit minder forbundet med det gamle tøj - du havde måske dine gamle yndlingsjeans på, da du mødte din kæreste, men minderne husker du også, selv om du smider tøjet ud.

Vi har samlet ti tegn på, at du skal smide dit tøj ud, sælge det eller give det væk, så du kan få styr på - og overblik over din garderobe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Smart shopping

1. Hvis dit tøj er for småt eller for stort. Der er ingen grund til at gemme for småt tøj. Du skal ikke lade dig overmande af spørgsmål som: "Hvad nu, hvis jeg pludselig kan passe det igen?", hvis du ikke har brugt tøjet i et år, så smid det ud.

2. Hvis du føler dig utilpas i det - vi kender det alle sammen: Fejlkøb. Items du har købt, fordi du syntes, de var flotte, men som du aldrig kommer til at tage på - ud med dem, de fylder på den dårlige måde.

3. Hvis du ikke har brug for det. Hvis du har noget tøj, som du ved, at du ikke kommer til at bruge foreløbigt, så gem det væk eller smid det ud.

4. Hvis det er slidt og ikke længere kan repareres. Der er ikke noget mere ucharmerende end hullet tøj. Vi kender alle sammen følelsen af ikke at ville smide sine yndlings jeans ud, men gør det alligevel.

5. Hvis det er krympet. Det sker for alle, og tøjet sidder bare ikke pænt bagefter, så ud med det.

Læs også: Få stilen - Carly Rae Jepsen

6. Hvis det er forvasket. Brug det som søndagstøj, træningstøj eller smid det ud.

7. Hvis du kun købte det, fordi det var på udsalg. Når der er udsalg, falder vi altid over et eller andet, som vi køber, men aldrig kommer til at gå med. Hvis en af dine veninder vil have det, kan du give det videre, hvis ikke så skal det ud.

8. Du fik det af ham. Gaven du fik af din ekskæreste, og som minder dig om ham, og som du derfor aldrig har på. Ud med det.

9. Du har glemt, du havde det. Når du rydder op i din garderobe, finder du helt sikkert en gammel T-shirt, som du havde glemt, du havde. Hvis den har ligget i dit skab i et år, uden du har savnet den, er der ingen grund til at beholde den.

10. Den gave du fik i fødselsdagsgave. Vi kender det alle sammen, tøj vi får i fødselsdagsgave, som vi ikke har ønsket os, men som vi af høflighed ikke kan lide at bytte. Smid det ud, du kommer alligevel aldrig til at tage det på.

Læs også: Leelas nye walk-in closet

Nu kan du få råd til endnu mere shopping, med en rabatkode får du store besparelser og kan handle lige når du vil! –Find din rabatkode her zalando rabatkode

MestLæste