Kendte

Rihanna sender Robert Pattinson frække beskeder

Af Thomas Flindt 31. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den eksotiske sangerinde Rihanna prøver at opmuntre Robert Pattinson med sjove og frække sms’er.

Rihanna har mødt Robert Pattinson til fester og awardshows flere gange i løbet af de sidste par år, og rygterne går på, at hun altid har haft et godt øje til den mystiske skuespiller.

Læs også: Stylefight - Rihanna og Kim Kardashian

- RiRi synes, han er sød, men der er aldrig sket noget, fordi han var sammen med Kristen. Det er ikke Rihannas stil at stjæle andres kærester, fortalte en af sangerindens venner til OK!.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu hvor Robert Pattinson er sønderknust efter bruddet med Kristen Stewart, der var ham utro med instruktøren Rupert Sanders, har Rihanna fået fat i "Twilight"-stjernens telefonnummer.

- Hun har sendt ham frække og sjove beskeder for at muntre ham op, fortæller vennen.

Læs også: Rihanna tvinger restaurant til at lukke

Først troede Robert Pattinson, at det var en joke, men Rihanna overbeviste ham om, at hun mente det. Han sætter pris på opmærksomheden, men det stopper også der - han er ikke klar til at møde nye kvinder endnu.

- Rihanna vil elske at mødes med Robert. Og Robs venner bliver ved med at fortælle ham, at han skal nyde livet igen. Hvem andre end Rihanna kan hjælpe ham med det?, fortæller kilden.

Nyheden kommer lidt som en overraskelse, da der går mange rygter om, at Rihanna og Chris Brown finder sammen igen samtidig med, at Robert vil møde Kristen Stewart for at tale om deres problemer.

Hvad siger I? Er Robert Pattinson og Rihanna et godt match?

Læs også: Skuespiller vil score Robert Pattinson

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste