Kendte

Finder Rihanna og Chris Brown sammen igen?

Af Line Sølvhøj Jensen 12. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chris Brown og Rihanna kan ikke helt lade hinanden være, og for nylig har Chris Brown hængt ud med Rihannas familie. En kilde fortæller, at det kun er et spørgsmål om tid, før de bliver kærester igen.

For tre år siden blev Chris Brown dømt for vold mod Rihanna, og efter en lang pause fra hinanden har Rihanna og Chris Brown genoptaget kontakten. Chris og Rihanna er flere gange blevet spottet sammen og har lavet musik sammen, og for nogle uger siden hang de ud på den samme klub.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber hjælper Chris Brown.

Kilder fortæller, at Chris Brown og Rihanna ser rigtig meget til hinanden privat, og i sidste uge var Chris Brown med Rihanna og flere fra hendes familie ude for at se en basketball-kamp.

Læs også: Rihanna er fan af Chris Brown.

- Rihanna kom først i en gul taxa sammen med sin familie og nogle venner og fik et privat værelse. Brown ankom lidt senere og sluttede sig til hende og hendes familie, fortæller en kilde.

Læs også: Rihanna uden makeup.

I musikverdenen tror alle, at Rihanna og Chris Brown finder sammen igen, og at det bare starter med et venskab nu. Men der er også mange, der er bekymret for Rihanna og hendes fremtidige musikkarriere nu, hvor hun har genoptaget kontakten med Chris Brown.

- Alle i branchen tror, at hun og Chris finder sammen igen, og det er kun et spørgsmål om tid, før de melder det ud offentligt. Det er som om, hun lige skal tjekke situationen - først laver de musik sammen, og så hænger de ud sammen på en venskabelig måde, så folk ikke bliver alt for chokeret, når de viser sig sammen officielt, udtaler kilden.

Synes I, at Rihanna og Chris Brown skal finde sammen igen?

Læs også: Rihanna i panik over sit hår.

MestLæste