Kendte

Rihanna er fan af Chris Brown

Af Christine Agertoft 12. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et nyt interview siger Rihanna, at hun har lagt fortiden bag sig og beundrer ekskæresten, Chris Brown.

Det kan være svært at finde ud af, hvor tætte Rihanna og Chris Brown er i dag. Det er over to og et halvt år siden den aften, hvor Chris slog hende og endte med en betinget dom. Siden da har der været lidt kontakt via Twitter og rygter om, at de to ekskærester er blevet forsonet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Rihanna og Chris Brown er venner igen

I et nyt interview med magasinet "Esquire" åbner Rihanna imidlertid lidt mere op og fortæller, at hun faktisk beundrer Chris Brown.

- Det er utroligt at se, hvordan han er kommet igennem det. Du ved, endda dengang det virkede som om hele verden var imod ham, siger hun og går oven i købet så vidt som til at sige, hun er fan af ham:

Læs også: Rihanna: Musikken hjalp mig igennem krisen

- Jeg er ret vild med den musik, han udgiver. Jeg er fan af hans ting. Jeg har altid været fan. Af indlysende grunde havde jeg naturligvis noget vrede imod ham i nogen tid. Men det har jeg lagt bag mig. Det tog for meget af min tid. Det var for meget vrede. Jeg er rigtig glad for at se det gennembrud, som han har fået I sin karriere. Jeg ville aldrig ønske ham noget dårligt. Aldrig. Det har jeg aldrig, siger Rihanna.

Læs også: Chris Brown dummer sig igen

Tror I, at de kan blive venner? Og er det godt eller dårligt?

MestLæste