Kendte

Chris Brown dømt for vold!

Af Trine M. Pio Foto: Getty 23. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chris Brown tilstod vold mod Rihanna

R'n'B stjernen Chris Brown, 20, blev i går af højesteretten i Los Angeles idømt 180 dages samfundstjeneste og 5 års betinget fængsel, da han erklærede sig skyldig i at have tævet, bidt og taget kvælertag på Rihanna tilbage i februar.

Chris Brown slap dermed for at skulle ind og ruske tremmer - men skal til gengæld udføre samfundstjeneste i sin hjemstat Virginia. Og der udover fik Rihanna og Chris Brown også dommerens ord for, at de fremover skal holde sig på minimum 45 meters afstand af hinanden.

Det var ellers meningen, at Rihanna skulle have vidnet i går i retten, men det undgik hun, da Chris Brown efter samråd med sin advokat Mark Geragos valgte at tilstå.

- Det tjener til din ære, at du erkender dit ansvar, lød det fra dommer Patricia Schnegg, da den 20-årige Brown mandag eftermiddag tilstod den grove vold mod ekskæresten. [faktaBox]

Den smukke Barbados-sangerinde med megahits som "Disturbia" og "Umbrella" var ifølge sin advokat godt tilfreds med udfaldet:

- Rihanna mener, at det var en fair og rimelig afslutning på denne sag, siger advokat Donald Etra til nyhedsbureauet AP. Chris Brown kan uover samfundstjeneste desuden fremover se frem til at en række samtaler med psykologer, der skal hjælpe ham af med hans voldelige opførsel.
 

MegetMere