Kendte

Rihanna uden makeup

Af Line Sølvhøj Jensen 7. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Rihanna ikke ønsker, at folk blander sig for meget i hendes privatliv, så er hun ikke bange for at vise billeder af sig selv, hvor hun er helt uden makeup.

Flere kendisser åbner dørene for deres privatliv på twitter og viser helt private billeder af dem selv. Det er ikke længe siden, at man kunne finde et billede af Lady Gaga uden makeup på twitter, og nu er det Rihannas tur.

Læs også: Rihanna i panik over sit hår.

Rihanna poster rigtig mange billeder af sit privatliv på twitter, og for nylig lagde hun billeder af sig selv på twitter, hvor hun slet ikke har makeup på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men selv om Rihanna offentliggør billeder af sit privatliv, så ønsker hun alligevel ikke, at folk blander sig for meget i hendes liv.

Se private feriebilleder af Rihanna.

Der har været flere reaktioner på, at Rihanna har genoptaget kontakten med Chris Brown, og at hun har indspillet nogle sange med ham. Medierne har også meget travlt med, hvem Rihanna dater, og det er hun lidt træt af. I et interview har Rihanna derfor udtalt, at selv om hun er kendt, så har folk ikke ret til at blande sig i hendes privatliv.

Læs også: Beyoncé hjælper Rihanna.

Se flere billeder af Rihanna uden makeup her:

Rihanna, makeup, twitter, billeder, Chris Brown

MestLæste