Kendte

Skuespiller vil score Robert Pattinson

Af Thomas Flindt 30. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at Robert Pattinson slog op med Kristen Stewart,har der været mange bejlere på banen. Skuespiller Shannon Woodward håber på at score ”Twilight”-stjernen.

Shannon Woodward er ikke kendt for sine roller i film men mere for at være Andrew Garfields ekskæreste og Katy Perrys tætte veninde. Den 27-årige skuespiller har efter bruddet mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart sat alle sejl ind på at score den lækre "Twilight"-stjerne, der for nylig er gået med til at mødes med Kristen.

Læs også: Kristen Stewart til Robert - Jeg kan ikke leve uden dig

Men ekskæresten til "The Amazing Spider-Man"-stjernen, Andrew Garfield, har et es i ærmet, som hun håber på, kan få Robert i hendes arme.

- Hun forstår, hvad Rob går i gennem. Hun mistede sin kæreste, fordi at Andrew Garfield forelskede sig i sin medskuespiller, Emma Stone, fortæller en kilde til Daily Star.

Læs også: Emma Stone kastede op af hjertesorger

Det er derfor næsten den samme historie som Roberts, på nær at Andrew ikke var Shannon utro. Robert og Shannon har kendt hinanden i nogle år, og nu hvor Robert er blevet single, håber Shannon på, at de kan blive mere end venner.

- Rob og Shannon har været tætte. Hun har beundret ham i flere år, men han har altid været kærester med Kristen, når de har mødtes, fortæller kilden.

Læs også: Tager Robert Pattinson Kristen Stewart tilbage?

Der er godt nok bud efter Robert. Katy Perry går ud og morer sig med ham, og hendes veninde, Shannon Woodward, er klar til at overtage Kristens plads.

Hvis I var Robert Pattinson, hvilken kendis ville I så bytte Kristen ud med? Frit valg på alle hylder!

Vi Unge Facebook, Vi Unge


MegetMere