Kendte

Tager Robert Pattinson Kristen Stewart tilbage?

Af Thomas Flindt 28. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser ud til, at Robert Pattinson er klar til at tale med Kristen Stewart, og måske tager han hende tilbage.

26-årige Robert Pattinson afbrød al kontakt med Kristen Stewart, da det kom frem, at hun havde haft en affære med instruktøren Rupert Sanders.

Men måske er Robert alligevel bukket under for Kristen Stewarts råb om tilgivelse - kilder fortæller, at han gerne vil mødes med hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- De talte i telefon i en time. Det var meget følelsesladet. Kristen tiggede ham om at mødes ansigt til ansigt, så de kunne tale om tingene. Det var tydeligt, at hun rørte Rob, og han gik med til at mødes med hende, fortæller en kilde.

Læs også: Katy Perry - Robert Pattinson skal have det sjovt

Robert Pattinson skulle angiveligt have indset, at Kristen blev forført at Rupert, og at hun lavede en forfærdelig fejl.

- Rob kan ikke bare gemme følelserne for Kristen væk. Han er vildt forelsket og tror på, at affæren kun var en dum periode i Kristens liv, som aldrig kommer til at ske igen, fortæller kilden.

Det er gode nyheder forud for "Twilight - Breaking Dawn del 2"-premieren i november. Vi vil meget hellere se ét lykkeligt par gå op af den røde løber end to triste ekskærester.

Læs også: Robert og Kristen dropper "Twilight"-messer

Hvis Robert Pattinson tager Kristen Stewart tilbage, er der dog et par regler, som hun skal overholde.

- Kristen skal bruge mere tid i hans hjemby, London. Han vil også have dem til at arbejde som Brad Pitt og Angelina Jolie, hvor de skiftes til at lave en film hver, så de har mere tid til hinanden, fortæller en anden kilde til Look.

Tror I, at Robert Pattinson og Kristen Stewart kan blive det samme lykkelige par, som de var før Kristens affære? Eller er forholdet dømt til at mislykkedes?

Læs også: Kristen Stewart straffer sig selv

Vi Unge Facebook, Vi Unge

RobertPattinsonogKristenStewart

MestLæste