Kendte

Kristen Stewart havde affære i seks måneder

Af 0 30. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristen Stewarts affære med filminstruktøren bag ”Snowwhite And The Huntsman” startede allerede sidste efterår.

Kristen Stewart har kaldt sin affære med instruktøren Rupbert Sanders for et kortvarigt fejltrin, men nu står instruktørens svoger frem og fortæller, at han i flere måneder har haft mistænke om deres affære.

- Det var det sidste halve år af optagelserne og indtil sidste uge, at affæren stod på, siger Leopold Ross, som er Rupert Sanders svoger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson flytter fra Kristen Stewart

Leopold Ross fortæller, at affæren allerede startede sidste efterår, hvilket forklarer, hvorfor Kristen Stewart tilbragte hver dag på settet af "Snowwhite And The Huntsman" selv de dage, hvor hun ikke selv havde optagelser.

Om instruktørens kone, modellen og skuespillerinden Liberty Ross, fortæller Leopold Ross, at hun i lang tid har haft det dårligt, men at hun nok skal komme sig.

Robert og Kristen flytter fra hinanden

Der blev fornyligt spottet flyttebiler udenfor Robert Pattinson og Kristen Stewarts hjem, som de begge to er flyttet fra efter affæren blev offentliggjort.

Læs også: Kristen Stewart fra Robert utro - læs hendes undskyldning

Udover deres pressetour for den sidste Twilight-film, rygtes det, at Robert Pattinson og Kristen Stewart skal optræde sammen under MTV's Music Awards til september, mon de er blevet gode venner til den tid?

MestLæste