Kendte

The Fireflies kommenterer ”X Factor”

Af Line Sølvhøj Jensen 21. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spurgt de søde tøser fra ”X Factor”, hvad de syntes om ”X Factor” i fredags, hvor der var Beatles-tema. Læs deres mening her.

Glæd dig til, at du hver uge kan læse, hvad de tre piger i gruppen The Fireflies synes om "X Factor". Pigerne har selv stået på "X Factor"-scenen, og nu er det dem, der sidder som seere og se udsendelserne:

Læs også:
The Fireflies: Vi er blevet hjerteveninder.

Så er X Factor for alvor skudt i gang, og i fredag tacklede deltagerne et af de mest legendariske bands nogensinde, nemlig The Beatles. Vi ved ikke, om vi er enige med Pernille om, at det var en "skandale" aften, men kedeligt var det i hvert fald ikke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens Højdepunkt: Sarah - vi vidste godt, at hun havde en masse personlighed, men det her var første gang, hun sang så overbevisende. Hun havde den helt rigtige fandenivoldske rock'n'roll attitude, det klædte hende utrolig godt.

Ugens Overraskelse: Dommerne kom og stjal hele showet, og den ellers rolige Pernille Rosendahl fik vist tænder. Vi synes, at det er fedt, at Blachmann er så hudløst ærlig, men giver de andre dommere ret i, at konstruktiv kritik er vejen frem. Cutfather bevarede roen samtidigt med, at han var enormt velformuleret og sympatisk i sin feedback - også når han svarede Blachmann igen.

Ugens Skuffelse: At Patricia røg i farezonen! Det håber vi ikke sker igen! Hun tør tage chancer, og det skal hun blive ved med. Hun er sådan en type, som programmet har brug for.

Hvem røg ud? Ercan - han havde vist kæmpet med helbredet og virkede ikke helt oplagt. Det var synd for ham, at han skulle sendes hjem af sin egen mentor. Lige præcis det samme skete i sidste års liveshow nummer tom, hvor Soulshock skulle vælge mellem os og 8210, og det var bestemt ikke sjovt. Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden!

Udover Det: Vi vil virkelig gerne se flere af deltagerne lave deres helt egne versioner af numrene i stedet for at kun synge dem i originalversionerne eller versioner, der allerede findes. Det viser kreativitet og personlighed, og er forskellen fra at være en sanger til at være en kunstner.

Læs også: Alle vores sange rører os.