Kendte

"X Factor": Dommeren Pernille Rosendahl

Af Line Sølvhøj Jensen 5. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er Pernille Rosendahl, der har overtaget Lina Rafns plads i dommerpanelet i årets ”X Factor”. Bliv klogere på den kvindelige dommer lige her!

Pernille Rosendahl har mange års erfaring med musik og optræden, og det er måske grunden til, at hun er blevet valgt som én af de tre dommere, der skal bedømme de mange deltageres talent i "X Factors" tredje sæson. Hendes to meddommere er Remee og Carsten 'Soulshock' Schack.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pernille Rosendahl er blandt andet kendt fra store danske rocknavne som The Storm og Swan Lee. Hun udgav sin første plade i 1997, som hun indspillede sammen med sin daværende kæreste, Tim Christensen. Nu skal hun altså være med til at bedømme og hjælpe helt nye sangtalenter på vej, og hun er meget spændt:

[faktaBox]- Jeg glæder mig meget til at være med. Som musiker appellerer det stærkt til mig at kunne være fødselshjælper for nogle helt nye talenter, og hjælpe dem til at udvikle deres styrker som kunstnere mest muligt. Den mulighed for at medvirke til, at nogle nye talenter finder deres musikalske fokus og får forløst deres potentiale er meget spændende, fortæller Pernille Rosendahl til dr.dk.

Husk at se "X Factor" på fredag klokken 20.

MestLæste