Kendte

"X Factor": Dommeren Soulshock

Af Tóra Effersøe Mortensen 4. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Soulshock hedder i virkeligheden Carsten Schack, men Soulshock er hans kunstnernavn. Læs med her og lær ham bedre at kende.

Carsten har arbejdet med rigtig mange store stjerner igennem alle de år, han har boet i USA. Han har blandt andet været producer for Queen Latifah, Mary J. Blige og 2Pac. Men også de helt store stjerner som Madonna og Whitney Houston har arbejdet sammen med danskeren.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter flere år i udlandet er Carsten Schack tilbage i Danmark, og hvis du ikke allerede ved, hvem han er, så kan du følge ham de næste mange fredage, når [faktaBox]han er en af de tre "X Factor"-dommere på DR1.

- Jeg glæder mig meget til at være med. Målet med "X Factor" i såvel Danmark som USA og Storbritannien er jo helt grundlæggende skabe en reel musikstjerne, hvilket er en præmis jeg tager helt bogstaveligt og meget alvorligt - og jeg føler i den grad, at jeg har noget at byde ind med. Og jeg er selvfølgelig rigtig nysgerrig efter at se, hvad den danske sangtalentmasse har at byde på, siger Soulshock til dr.dk.

Hvordan synes du Soulshock klarede dommer-opgaven i første afsnit af årets "X Factor"?

MestLæste