Kendte

Demi Lovato droppede dårlige venner

Af Stine Nielsen 9. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have været på afvænning, måtte Demi Lovato kigge grundigt på sine venner og vælge nogen af dem fra.

Seje Demi Lovato kom på et behandlingscenter i oktober 2010 for at få hjælp mod sin spiseforstyrrelse, selvskade og andre problemer. Og da hun tog derfra i januar 2011, var en del af hendes plan for at blive rask, at hun kun måtte være sammen med mennesker, som virkelig holdt af hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Demi Lovato taler ud om sine problemer

- Jeg har hele tiden travlt, men jeg sørger for at bruge masser af tid med mine venner og familie. Jeg rensede ud i mine venner lige efter, jeg havde været på afvænning. Jeg lugede ud i folk, som ikke ville mig det bedste, siger Demi Lovato.

Det har gjort en stor forskel i sangerindens liv.

Læs også: Demi Lovato skader stadig sig selv

- Nu har jeg venner, som elsker mig for den, jeg er, og som er ligeglade med, hvad jeg laver. De fleste af dem er ikke i musikbranchen. Nogle af dem kender ikke engang mine sange!

Nu kan Demi Lovato i stedet koncentrere sig om sit arbejde og om at komme helt ovenpå igen. Derfor sørger hun for at passe godt på sig selv og går stadig i terapi.

Læs også: Demi Lovato rasende over at blive kaldt tyk

Nogle gange kan det altså være en god idé at sige farvel til nogle af de venner, som bare ikke vil én det bedste. Har I nogensinde prøvet det?

MestLæste