Kendte

Demi Lovato taler ud om sine problemer

Af Thomas Flindt 17. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”X Factor”-dommeren, Demi Lovato, kæmper dagligt med sine indre dæmoner, der har kastet hende ud i farlige spiseforstyrrelser og cutting.

19-årige Demi Lovato har i to år kæmpet med sine psykiske problemer, der har givet hende spiseforstyrrelser og fået hende til at skære i sig selv. Tidligere på året forlod hun det behandlingshjem, der i en periode var hendes hjem, men det betød ikke, at hun var kommet helt af med sine problemer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Demi Lovato glad for Niall Horan

I MTV-dokumentaren "Stay Strong" fortalte hun om sin daglige kamp i mod sine indre dæmoner, og om hvordan hun kunne kigge sig i spejlet og føle sig værdiløs.

- Der er tider, hvor jeg føler mig så vred, at hvis jeg ikke gør skade på mig selv, eksploderer jeg, fortalte sangerinden i et interview.

Læs også: Demi Lovato rasende over at blive kaldt tyk

Men der er tegn på forbedringer i Demi Lovatos liv. Hun har fundet en måde at fjerne tankerne fra de daglige tilbagefald på: Hun er begyndt at meditere - og så har hun ikke brugt sin mobiltelefon i tre måneder.

- Den var en ubevidst belastning. Hvad gør man, når der bliver stille i et rum? Man tager sin telefon! Nu kan jeg sidde og snakke med folk i stedet for, fortæller "X Factor"-dommeren til American Self.

Læs også: Demi Lovato viser følelser i ny video

Er jeres mobiltelefon nogensinde blevet en belastning?

MestLæste