Kendte

Demi Lovato skader stadig sig selv

Af Anja Bruneskjold 8. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangeren Demi Lovato kæmper stadig med både spiseforstyrrelser og cutting.

Selv om den smukker "Skyskraber"-sanger ikke længere er på behandlingshjem, er hun alligevel ikke helt rask. Demi Lovato har fået et tilbagefald og indrømmer selv, at hun nok aldrig kommer sig helt over både sin spiseforstyrrelse og cutting, men at hun gør alt, hvad hun kan, for at have det under kontrol.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I en ny dokumentar, "Stay Strong", på MTV siger hun:

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde kastet op eller gjort skade på mig selv, siden jeg forlod rehab. Jeg er ikke perfekt, og en afhængighed er en besættelse, som overtager dine tanker, og man tror, at man ikke kan leve uden sin besættelse.

Demi Lovato tror selv, at hendes problemer skyldes usikkerhed, og hun følte, at hun levede på en løgn.

- Hver gang jeg så mig selv i spejlet, følte jeg, at jeg ikke var god nok. Jeg følte, jeg levede på en løgn, og jeg havde rigtig mange problemer følelsesmæssigt. Jeg følte skyld og skam, og derfor begyndte jeg at gøre skade på mig selv.

Læs også: Demi Lovato rasende over at blive kaldt tyk.

Demi Lovato fortæller, at hendes musik og fans er noget af det allervigtigste:

- Hvis ikke der fandtes musik, så havde jeg intet at leve for. Hvis nogle spørger, om de må tage et billede af mig eller få en autograf, siger jeg altid ja - også selv om jeg er i dårligt humør eller har en rigtig dårlig dag. Jeg prøver altid at huske på, at det er mine fans, der gør mit liv helt specielt.

Læs også: Demi Lovato dropper twitter.

MestLæste