Ariana Grande lancerer nyt brand
Kendte

Ariana Grande afslører: Lancerer helt nyt brand

Af Vera Olivia Lissner Rømer 15. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @arianagrande
Mrs. Ariana er en succesfuld stjerne. I intet mindre end ni måneder har hun siddet lunt på førstepladsen, når det kommer til flest månedlige lyttere på Spotify. Men selvom det går forrygende med musikkarrieren, så stopper det ikke popikonet i at gå andre veje.

God is a woman! Det skulle man i hvert fald tro, når det kommer til Ariana Grande. Hun kan nemlig både prale af at være blevet gift for nyligt, eje et vanvittigt Hollywood-hjem, og så har hun altså, i intet mindre end ni måneder, siddet lunt på førstepladsen, når det kommer til flest månedlige lyttere på Spotify.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Man kunne da næsten forestille sig, at Ariana snart har fået alle sine ambitiøse drømme opfyldt, men der kan man altså godt tro om igen.

Hun har nemlig offentliggjort på sin Instagram, at hun nu også lancerer et helt nyt beauty-brand, kaldet R.E.M.beauty.

Brandets navn er opkaldt efter en af sangene på Aris fjerde album, Sweetener, og navnet referer også til REM-søvnstadiet, som er den fase i søvnen, hvor man drømmer mest. Måske kunne det tyde på, at man ikke skal opgive sine ambitiøse drømme?

Arianas nye beauty-brand har ikke kun fået opmærksomhed på brandets egen Instagram og hjemmeside, det amerikanske beauty-magasin, Allure, har nemlig også lavet et stort interview med ’Thank U, Next’-sangerinden, og sidst men ikke mindst har hun selvfølgelig annonceret sit nye brand på Instagram.

Her skriver hun blandt andet: ”Jeg er meget begejstret og beæret over at præsentere jer for min baby R.E.M.beauty”.

Derudover afslører hun også, at hun har arbejdet på projektet i mere end to år, mens hun har været på turné.

Den prisvindende sangerinde pointerer desuden, at hun glæder sig helt vildt til at fortælle om projektet, og så løfter hun også sløret for, at man allerede kan få fingrene i hendes produkter dette efterår.

Lanceringsdatoen er endnu ikke offentliggjort, men vi må indrømme, at vi er mere end villige til at vente lidt endnu, når det gælder Arianas nye beauty-produkter.

Til beauty-magasinet Allure fortæller ’God is a woman’-sangerinden, at det har været svært at holde på hemmeligheden, når folk eksempelvis har spurgt: ”Åh, jeg elsker din highligther. Hvilken er det?” – Hvortil Ariana har måtte svare, at det vidste hun altså ikke lige.

Arianas nye makeup-produkter vil blive lanceret lidt efter lidt, og i første omgang vil der være fokus på øjnene. Til Allure udtaler Ariana:

- Øjnene er vores vigtigste indgang til vores drømme, vores følelser, vores alt. De er vores vigtigste historiefortællere og kommunikationskilde, og jeg føler, at man kan vise mere med øjnene, end man kan formulere nogle gange.

Sangerinden lover os, at vi kan se frem til både tynde eyelinere, flydende øjenskygge i forskellige matte nuancer, mindst én mascara, læbestift, der føles som smør og lipgloss, der kilder ved påføring. Vi synes i hvert fald, at det lyder som om, at der er noget at se frem til!

Selvom Ariana nu har kastet sig ud i endnu et nyt projekt, så er hun altså ikke den første stjerne, der vælger at forsøge sig på beauty-fronten.

Både Rihanna, Kylie Jenner og Selena Gomez har deres eget beauty-brand, men det betyder dog ikke, at vi glæder os mindre til at prøve produkterne fra R.E.M.beauty.

MestLæste