Denne sangerinde er verdens rigeste
Kendte

Denne stjerne er officielt den rigeste kvindelige musiker i verden

Af Vera Olivia Lissner Rømer og Signe Frederikke Pedersen 6. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
Det er officielt: Megastjernen, der har taget verden med storm, indenfor både musik- og modebranchen, er nu verdens rigeste. Find ud, hvem det er lige her.

Det er nu mere end fem år siden, at den 33-årige verdensstjerne Rihanna udgav sit seneste album ’Anti’, men noget tyder på, at den smukke sangerinde vist ikke har haft problemer med at betale sine regninger siden.

Megastjernen fra Barbardos er både sangerinde, iværksætter, designer, forretningskvinde og makeup-guru, og nu kan hun ovenikøbet også prale af titlen som den rigeste kvindelige musiker i verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge pengemagasinet Forbes er Riri ikke kun den rigeste kvindelige musiker i verden, hun udnævnes også som den næstrigeste kvinde i underholdningsbranchen – kun overgået af den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey, som topper listen.

Rihanna, som er kendt for kæmpehits som ’Diamonds, ’Pon De Replay’ og ’Work’, er nu intet mindre end 1,7 milliarder dollars værd, svarende til 10,7 milliarder danske kroner. Hvem gad ikke have sådan en formue stående på bankkontoen?

Kosmetik til alle

Sangerindens hitliste er lang, men det skyldes faktisk ikke kun den succesfulde musikkarriere, at Rihanna nu er udnævnt som den rigeste kvindelige musiker. Det er nemlig hendes kosmetik-brand Fenty Beauty, som står for 1,4 milliarder dollars af formuen, svarende til 8,8 milliarder danske kroner.

Rihanna stiftede Fenty Beauty i 2017, og ifølge The Guardian var det hendes drøm at skabe et kosmetikfirma, som skulle inkludere alle kvinder. Hun ville skabe et brand, som solgte produkter til alle hudtyper og toner, og derfor lancerede Fenty Beauty 40 forskellige nuancer af foundation, som den dag i dag er udvidet til 50.

Hør Rihanna fortælle om hvad Fenty Beauty står for her:

Udover Fenty Beauty har Rihanna tjent 270 millioner dollars, altså 1,7 milliarder kroner, på tøj- og undertøjslinjen Savage X Fenty, mens resten af den svimlende indtjening kommer fra musik og filmroller.

Stjerner bliver rige på beauty

Det er ikke kun den smukke ’Work’-sangerinde, der kan prale af at tjene store summer på kosmetik.

Ifølge Cosmetify indtager Jessica Alba, næst efter Rihanna, nemlig en andenplads på listen over de bedst tjenende celebrity-beautybrands med sit firma The Honest Company, mens Kylie Jenner ligger lige i hælene på Jessica Alba med sit brand Kylie Cosmetics.

På trods af Rihannas succes indenfor beautybranchen, savner vi nogle nye hits fra den talentfulde sangerinde, men noget tyder på, at alt håb ikke er ude.

Hun er nemlig for nyligt blevet spottet på musikvideooptagelser med sin kæreste, rapperen ASAP Rocky, så mon ikke vi godt kan begynde at glæde os?

MestLæste