Kendte

OMG! Se Kylie Jenners nye palæ til 250 millioner

Af Amalie Takahashi Christiansen 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er langt fra de fleste 22-årige, der kan skrive boligejer på CV’et, men den 22-årige Calabasas-prinsesse Kylie Jenner har netop udvidet sit 'kongerige' med et palæ til $36,5 millioner aka 250 millioner kroner i et af L.A's. mest attraktive områder - se palæet her!

Det er langt fra de fleste 22-årige, der kan skrive boligejer på CV’et, men den 22-årige Kylie Jenner har allerede ejet masser af huse i sit relativt korte liv, og hun flyttede ind i sit første, da hun var kun 17 år!

Men den unge kendis har netop udvidet sit kongerige med et palæ til en pris på intet mindre end 36,5 millioner dollars i et af Los Angeles’ mest attraktive områder, der ligger et stykke fra Calabasas-prinsessens andet hjem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men tro det eller ej, så var palæet et rent røverkøb. Det var oprindeligt sat til $55 millioner – og kan man sin matematik, har den unge kendis altså sparret $18,5 millioner (med andre ord 123 millioner kroner) – sådan Kylie!

Kylie holder oprindeligt til i Calabasas, hvor hun er lidt af en baronesse, men hendes nye 'kongerige’ ligger i et af Los Angeles’ mest attraktive områder – nemlig i Holmby Hills, hvor man kan finde nogle af L.A's. mest eksklusive boliger – og det er også her, at flere berømtheder holder til.

Palæet består af syv soveværelser, 14 badeværelser, 20 parkeringspladser og 2 gæstelejligheder – alt sammen spredt ud på grundens 83 hektar!

Du kan swipe i Insta-galleriet herunder og se flere billeder fra huset:

Ikke alene har Kylie investeret i 1426 kvadratmeter - hun har nemlig også fået en hel adventure-park med i købet, da aktivitetsmulighederne jo nærmest er uendelige med egen hjemmebiograf, pool, bar, udendørs projektorskærm, eget fitness og en basketballhal, der er professionelle værdige – så hvis den unge kendis går hen og bliver ensom, kan hun jo bare drive et femstjernet-hotel og leje et basketballhold hjemmefra…

Vi ved endnu ikke, om den unge kendis er flyttet ind i sit nye L.A.-kongerige, men på sin Instagram har hun allerede delt et billede af det, vi formoder er ét af palæets 20 soveværelser indefra.

View this post on Instagram

quarantine bae

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Det er også muligt, at huset er tiltænkt familieforøgelse, da Kylie for nylig afslørede i en live Instagram-video med BFFen Stassie Karanikolaou, at hun gerne vil have syv børn på sigt – og så giver de mange soveværelser jo meget mere mening!

MestLæste