Selena Gomez med stor nyhed i Danmark Denne dato kan du købe Rare Beauty
Kendte

Selena Gomez afslører: På denne dato kommer 'Rare Beauty' til Danmark

Af Josephine Sjelhøj 21. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste år lancerede Selena Gomez 'Rare Beauty', som hurtigt blev anerkendt af makeup-elskere verden over. Nu er det snart tilgængeligt i Danmark, og vi kan ikke vente med at få fat i de populære produkter.

Selena Gomez kunne sidste år løfte sløret for, at hun i over to år havde arbejdet på at lancere sit helt eget makeup-brand, 'Rare Beauty'. Nu har hun afsløret, at de populære produkter snart kommer til Danmark.

I en ny video på Instagram afslører Selena, at 'Rare Beauty' rammer de danske Sephora-butikker d. 1. juli.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen fortæller stjernen også, at hendes mål er at få alle til at fejre dem selv og deres skønhed. Hun fortæller, at brandets navn, som betyder ’sjælden’ på dansk, er med til at fjerne behovet for at være det, samfundet anser som ”perfekt” – vi er nemlig alle sammen perfekte, præcis som vi er.

Se hele videoen her:

LÆS OGSÅ: Fra One Direction til Rihanna: Se udviklingen i celebrity skønhedsprodukter

'Rare Beauty' er især blevet populær blandt makeup-elskere, der roser produkterne for at fremhæve alt det, man elsker ved sig selv.

Sortimentet indeholder blandt andet en foundation, der er tilgængelig i 32 forskellige nuancer og en serie af cremede blushes, som giver huden en smuk glød.

Stor kampagne om mental sundhed

'Rare Beauty' er ikke kun kendt for deres populære makeupprodukter – de forsøger også at gøre en forskel ved at sætte fokus på mental sundhed.

Beauty-brandet har oprettet ’Rare Impact Fund’, som er en kampagne, der har et mål om at indsamle $100 millioner over de næste 10 år, som skal gå til diverse organisationer, der hjælper mennesker, som kæmper med deres mentale helbred.

- Det mentale helbred er lige så vigtigt som det fysiske, og jeg ville ønske, at alle kunne anerkende det – ikke blot med ord, men også gennem vores handlinger, skriver Selena i et langt Instagram-opslag, der handler om 'Rare Beautys' dedikation til mental sundhed.

LÆS OGSÅ: Test: Er du ekspert i 'After'-filmene?

På brandets hjemmeside kan man læse mere om kampagnen, som blandt andet indeholder en guide til, hvordan man kan starte en samtale om mental sundhed med sin familie og venner og giver en oversigt over, hvad man selv kan gøre, hvis man har brug for hjælp.

Ser du også frem til, at 'Rare Beauty' kommer til Danmark? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de produkter, vi kan glæde os til.

RareBeautyprodukter

Blot & Glow Touch-Up Kit
Foto: PR
Foundationbørste
Foto: PR
Positive Light Liquid Luminizer
Foto: PR
Soft Pinch Liquid Blush
Foto: PR
Brow Harmony Pencil And Gel
Foto: PR
Perfect Strokes Matte Liquid Liner
Foto: PR
Liquid Touch Weightless Foundation
Foto: PR
Rare Beauty
Foto: PR

Læs mere om

MestLæste