Ariana Grande
Kendte

Se billederne: Så flot er Ariana Grandes Hollywood-hjem

Af Julie Sofie Hauritz 3. september 2021
Foto: Mega
Gør klar til at tabe jeres kæber på gulvet! Ariana Grande har endelig givet os lov til at se hendes hus i Hollywood Hills – og det er ikke til at stå for. Træd med ind i den kendte sangers flotte Hollywood-hjem lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I sommeren sidste år kunne Ariana Grande tilføje endnu en adresse på listen over huse, som hun ejer. Huset ligger i Hollywood Hills, men har ikke rigtig været vist frem til offentligheden – indtil nu.

Der er ingen tvivl om, at Arianas efternavn ’Grande’ matcher størrelserne på hendes huse - de er nemlig alle ret ”grande” (”stor” på spansk).

Huset i Hollywood Hills er cirka 929 kvadratmeter, har fire soveværelser og syv badeværelser (Ja, du læste rigtigt: 7 badeværelser!).

Udover de mange badeværelser har huset også sin egen bar, vinkælder, fitnessrum og ”wellness center” – og som om det ikke var nok, har huset en kæmpe pool med udsigt over Hollywood Hills. Vi er meget misundelige!

Og nåå ja, så har det kostet stjernen 17,5 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 112 millioner danske kroner (Damn!). Det kræver vist en del fyldte sparegrise, hvis man skal have råd til det hus!

Huset i Hollywood Hills er det første, som Ariana ejer i Los Angeles-området. Inden hun købte det, boede hun til leje i et par forskellige boliger knap så langt fra, hvor hun nu har købt sit hus.  

Udover sit hus i Hollywood Hills ejer hun også et i Montecito i Californien og en smuk lejlighed i New York City.

Pssst! Huset i Montecito i Californien er faktisk et, Ariana har købt af den amerikanske tv-vært Ellen DeGeneres og hendes kone Portia De Rossi. Ret sejt at kunne sige, man bor i deres gamle hus, ik'?

Træd med ind i Ariana Grandes flotte Hollywood-hjem lige her.  

ArianaGrandesHollywood-hjem

Ariana Grandes hus - udefra set
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - udefra set
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - stue
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - karbad
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - endnu en stue
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - køkken
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - spisestue
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - badeværelse
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - opgang
Foto: @housesofcelebs
Ariana Grandes hus - pool
Foto: Realtor.com

Læs mere om

MegetMere