Kylie Jenner lancerer badetøjskollektion
Kendte

Se billederne: Her er Kylie Jenners nyeste projekt, der allerede har sat ild til internettet

Af Julie Sofie Hauritz 17. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kyliejenner
Gør dankortet klar: Der er ingen tvivl om, at Kylie Jenner altid har været fan af vise sit badetøj frem på Instagram, men nu ligner det, at hun snart meget lancerer sin helt egen badetøjskollektion. Kylie har givet et lille smugkig af den på sin Instagram, og vi er allerede vilde med det!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man driver en succesfuld virksomhed, så er det Kylie Jenner. I 2015 lancerede hun sit første brand ’Kylie Cosmetics’ bestående af make up-produkter. I 2019 udvidede hun til også at lave hudplejeprodukter og lancerede her ’Kylie Skin’. Nu ser det ud til, at vores skønhedsguru snart lancerer sin helt egen badetøjskollektion – og vi kan slet ikke vente!

Selvom Kylie endnu ikke har haft annonceret, at der rent faktisk kommer en badetøjskollektion (og hvornår den kommer), har hun teaset for den flere gange.

Første gang var tilbage i maj 2021, da hun slettede alle sine billeder fra sin ’Kylie Cosmetics’-profil på Instagram og uploadede ét nyt billede af sig selv i en pink bh og leggins. I beskrivelsen havde hun skrevet ”Something is coming”.

Herudover har fans bemærket, at der for nylig er blevet oprettet en Instagram-profil under navnet ’Kylie Swim’. Det har indtil nu været uklart, om profilen rent faktisk tilhørte Kylie Jenner, da der (endnu) ikke er delt nogle billeder derpå. Dog delte hun d. 16. august 2021 en række stories på Instagram iført forskelligt badetøj, hvor hun taggede ’Kylie Swim’. Så vi tror vist godt, vi kan regne med, at profilen tilhører hende.

Få et smugkig af Kylie Jenners badetøjskollektion lige her:

Kylie Jenner lancerer badetøjskollektion
Kylie Jenner lancerer badetøjskollektion
Kylie Jenner - Lancerer badetøjskollektion

Psst! Udover at have oprettet ’Kylie Swim’, rygtes det også, at hun har stået for at oprette profilen ’Kylie baby’ på Instagram. Præcis ligesom ’Kylie Swim’, har ’Kylie baby’ heller ingen billeder på sin profil. Men da Kylie også oftest styler sin datter Stormi Webster i en masse smarte outfits, er det ikke helt utænkeligt, hvis hun også arbejder på en børnetøjskollektion.

Vi glæder os til at se, hvad Kylie Jenner har i ærmet til os!

MestLæste