Kendte

Kylie Jenner har unfollowed næsten alle sine venner

Af Anna Holm Pedersen 15. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De fleste rydder nok engang imellem ud i dem, man følger på Instagram, for ikke at blive eksponeret for alt for meget støj. Det gør makeup-guruen og reality-ikonet Kylie Jenner også, og hun har netop givet sin follow-liste et ordentligt trim. Læs med her, og find ud af, hvem det gik ud over, og hvorfor hun gjorde, som hun gjorde.

Jenner cuttede fredag d. 8. januar sin follow-liste ned til 28. Nu følger hun kun fankonti og familiemedlemmer, heriblandt selvfølgelig alle søskende i Kardashian-Jenner klanen, men også ekskæresten Travis Scott og bedste veninden Stassie Karanikolaou.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kylie har næsten unfollowet alle sine venner, inklusiv Sofia Richie, sin tidligere assistent, nu ven, Victoria Villarroel og go-to daten, Fai Khadra. Herunder kan du se billeder af de unfollowede venner, hvis ikke, du allerede kender dem fra dit eget insta-feed.

Fra venstre Sofia Richie, Victoria Villarroel og Fai Khadra.
Foto: @kyliejenner

Men hvorfor har Kylie unfollowed alle sine venner undtaget én? E! udmelder, at der er intet, der tyder på, at der er drama forbundet med hendes vennesortering. Hun ville bare have et renere instafeed.

Læs også: 10 stjerner, der er åbne om deres angst

Med det sagt, ser Jenner og Sofia Richie mindre til hinanden efter bruddet mellem Richie og Scott Disick, søster Kourtneys ekskæreste.

Forholdet mellem Sofia og Scott startede tilbage i maj 2017, hvor de blev spottet sammen på en båd i Cannes. Rygterne siger dog, at forholdet var plaget af mange ups and downs, og den 23. maj 2020 raporterede Page Six, at de to var gået fra hinanden. Herunder kan du se de to fanget i et af de rosenrøde øjeblikke.

Us Weekly rapporterede tilbage i august, at Jenner bevidst ikke deltog i Richies fødselsdagsrejse til Cabo San Lucas, til trods for at de to stadig er venner. ”Sofia og Kylie er stadig venner, men Kylie Besluttede at holde sig tilbage og ikke tage med til Sofias fødselsdagsrejse for at undgå akavethed,” siger en tæt kilde til magasinet.

Insideren tilføjer, at Kourtney Kardashian ikke er generet af hendes søsters venskab med Richie. ”Kourtney er ikke ked af Kylie og Sofias venskab og vil ikke fortælle Kylie hvad, hun skal gøre, men Kardashians er ekstremt loyale over for hinanden, og Kylie følte, at hun havde det bedre med at blive hjemme,” siger kilden. Insideren forklarer også, at Disick "har et stort greb om familien" og ville have været "mere irriteret end Kourtney, hvis Kylie var taget afsted."

Noget tyder dog på, at Kylie har skifte mening i forhold til hendes beslutning omkring at trimme sin insta-following-liste. På billedet nedenunder, ses i venstre side Kylies followliste fra fredag d. 8. januar, spottet af ELLE US, her kun med 28 følgere. I billedets højre side ses listen i dag, torsdag d. 14. januar, hvor den er steget med 9 nye followers. Heriblandt har både Fai Khadra, Victoria Villarroel og Sofia Richie fået deres pladser tilbage.

MestLæste