Krop & Sind

Jeg vil have ham tilbage!

Af Benedikte Brix 25. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du og din kæreste har slået op, men nu vil du virkelig gerne have ham tilbage. Prøv Vi Unges seks råd – måske virker de!

1. Vær en bedre version af dig selv
Hvis du fortryder, at I har slået op, så gør han måske også. Find ud af det ved at vise ham, hvad det er, han har mistet. Vær den person , han blev forelsket i til at starte med, og vis den bedste side af dig selv. Hvis du kan få ham til at komme i tanke om alle de gode ting, I havde sammen, er der større chance for, at han også har lyst til at være kærester igen. Samtidig er det vigtigt, at du ved, hvad der gik galt sidste gang, så du kan ændre på det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjernernes bedste kærestetips

2. Tilgiv ham
Det er lettere at være kærester, når I ikke er sure på hinanden. Derfor må I undskylde til hinanden og tilgive, så I kan begynde forfra. Hvis I hænger jer for meget i fortiden og skælder hinanden ud for ting, I har sagt eller gjort, bliver det svært at finde sammen igen.

3. Drop hævnen
Det er en rigtig dårlig idé at vinde din eks tilbage ved at finde en ny dreng. Du tror måske, at din eks vil blive jaloux og komme løbende tilbage, men i stedet risikerer du at såre ham - og så bliver det svært for ham at ville være kærester med dig. Vis ham i stedet, at du gerne vil finde sammen igen, men giv ham plads til at finde ud af, hvad han selv føler.

Læs også: Ti kæresteregler: Bliv en god kæreste

4. Mød ham
Måske slog I op i sidste uge, måske slog I op for flere måneder siden - uanset hvad, er det bedst, at du mødes med ham ansigt til ansigt i stedet for at skrive eller ringe til ham. Aftal at mødes for stille og roligt at snakke om, hvordan det går. Snak ikke om fortiden, hold dig til, hvordan du har det nu. Vær ærlig, og fortæl ham, at du har tænkt på, at du gerne vil være kærester igen, men lad være med at overfalde ham med spørgsmål. Vigtigst af alt: Lad være med at græde eller tigge - brug i stedet tip 1.

5. Forbered dig
Du skal gøre dig klar til at få en afvisning. Måske synes din eks, at der var en grund til, at I slog op, og at I ikke skal finde sammen igen. Den beslutning må du acceptere. Derfor er det en god idé, at du forbereder dig på at reagere på en pæn måde, hvis han ikke har de samme følelser, som du har.

Læs også: Råd mod hjertesorg

6. Gå på kompromis
Find ud af med dig selv, om du kan klare at have ham i dit liv, hvis det ikke er som en kæreste. Er han ikke interesseret i dig som andet end en ven, må du beslutte dig for, om det er noget, du kan klare, eller om du skal have noget tid væk fra ham.

Tip!
HAR HAN FÅET EN NY KÆRESTE?
Så betyder det ret sikkert, at han er kommet videre - så det må du også komme. Husk at være glad på hans vegne, hvis han er det.

Læs også: Dilemma - Må man stjæle en anden piges kæreste?

MestLæste