Krop & Sind

Stjernernes bedste kærestetips

Af Stine Nielsen 29. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan får de kendte held i kærlighed? Få stjernernes bedste kærestetips her!

Alle kan have svært ved at få kærligheden til at fungere - også stjernerne! De har en masse erfaring med kærester og hjertesorg, derfor har vi samlet et gode råd fra de erfarne celeb-tøser her.

"Det eneste jeg nogensinde siger til mine fans er, at det ikke er det værd at være sammen med en, som du ikke er dig selv sammen med.
Jeg har tilpasset mig en del fyre, som jeg tidligere kunne lide. Så er det bare ikke sjovt, og jeg har det elendigt halvdelen af tiden."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Selena Gomez til magasinet OK!

Læs også: 10 gode kæresteråd!

"F kærlighed. Kom ud af situationen (ulykkelig kærlighed, red.) og se på det i tredje person for, hvad det virkelig er. Så kan du træffe din beslutning."

- Rihanna til Good Morning America.

"Vi taler sammen hver dag - enten i telefonen eller over Skype. Jeg tror, det er det vigtigste at holde hinanden opdaterede og have noget at snakke om. Jeg gemmer altid mine sjove historier til ham."

- Perrie Edwards til pressparty.com.

Læs også: 3 kæreste-dilemmaer

"Mit råd om fyre handler om, hvordan du prioriterer dem. De kan være en del af dit liv, men lad aldrig fyren VÆRE dit liv. De kan bo i din verden, men gør ikke fyren til din verden.
At vide, hvem du er, og være selvstændig og stærk vil virke tiltrækkende på den rigtige fyr. At prøve for hårdt på at imponere en fyr og prioritere ham over venner og familie viser, at du ikke er ok med, hvem du er. Et af mine mål er at være ok med, hvem jeg er, frem for kærlighed og drenge."

- Taylor Swift til magasinet Twist.

"Unge forhold er fjollede og sjove - du må igennem dem for at erfare, lære og vokse. Men du er nødt til at elske dig selv for ikke bare at have et forhold - også for at være glad."

- Vanessa Hudgens til wambie.com.

Læs også: Kærester - Hvad kan I lave?

Hvad er dit bedste kærestetip?

MestLæste