kæreste
kærlighed

10 gode kæresteråd

Af Katrine Lund 15. august 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du, eller overvejer du at få en kæreste? Så SKAL du altså vide det her.

1. Drenge og piger er forskellige, så det er vigtigt at snakke sammen, også om de svære ting. Så undgår I misforståelser.

2. Tillid er supervigtigt, så vær ærlig over for din kæreste. Det er altid rarest, når man kan stole på hinanden.

3. Det er altid dejligt, både for drenge og piger, at høre positive ting. Så husk at fortælle ham, hvorfor du er vild med ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken type kæreste er du?

4. Skriv tit en sms eller send en snap, så han ved, at du tænker på ham, men overdriv ikke, for så føler han måske, at du bliver for omklamrende.

5. Fortæl ham, hvad der gør dig glad, og spørg, hvad der gør ham glad. Så er det lettere at glæde hinanden.

6. Sørg for, at det ikke kun er én af jer, der giver og giver. Det er vigtigt at give noget igen i et forhold.

7. Vær dig selv! Hvis han ikke kan lide dig, som den du er, er han bare ikke den rette fyr for dig.

Læs også: Jeg har aldrig haft en kæreste

8. Vær nærværende, lyt og vær interesseret i, hvad han fortæller dig. Alle har brug for en, de kan betro sig til.

9. I kan sagtens hænge ud med andre, men sørg stadig for at have tid sammen alene, og tag en gang imellem på date, hvor det kun er jer to, så I rigtig kan få hygget igennem.

10. Selvfølgelig skal du bruge tid på kæresten, men glem ikke alle andre. Brug stadigvæk tid med veninderne - dem har du for altid.

Herunder kan du læse tegn på, at du er for kærestekedelig!

6tegnduer(for)kærestekedelig

Hvis du takker nej til lagkage og pigehygge, fordi du hellere vil være sammen med din kæreste, så er det klart et tegn på, at du bør stramme lidt op og prioritere din veninder noget mere. Det er supervigtigt at pleje gode venskaber og ikke tage dem for givet!
Et andet tegn på, at du er blevet for afhængig af din kæreste, er, hvis du ikke kan være til en fest uden konstant at være der, hvor han er. Det er de færreste, som har lyst til at være sammen med klistre-typer, så overvej lige, om det ikke er en idé at lære at have det sjovt og fyre den af uden din kæreste.
Hvis din telefon er rødglødende, fordi der konstant tikker sms’er og snaps ind fra din kæreste, når du er sammen med dine veninder, så er det også et tegn på, at dit fokus skal ændre sig lidt. Det er selvfølgelig okay at skrive meget sammen, når man lige er blevet kærester, men giver du slet ikke dine veninder opmærksomhed eller lytter til, hvad de siger, fordi du kun har din kæreste i hovedet, så bør du tænke over at prioritere anderledes.
Hvis du førhen har elsket at komme ud, være social og møde nye mennesker og nu kun har lyst til at ligge på sofaen sammen med din kæreste, så kan det godt være et tegn på, at du er blevet kærestekedelig. Husk, at det er vigtigt at have andre mennesker end kun sin kæreste i sit liv.
Det er helt klart et usundt tegn, hvis du kun laver aftaler, når din kæreste også skal noget. For at være glad – og en god kæreste – er det vigtigt, at du har dit eget liv og dine egne interesser.
Hvis du kun hygger dig, når du er sammen med din kæreste, så bør du altså huske dig selv på, at der er andre ting i livet end en kæreste. Husk, at hvis I en dag slår op, så skal du stadig have noget at lave og glæde dig over.

Læs mere om

MestLæste