kærlighed

Råd mod hjertesorg

Af Line Sølvhøj Jensen 23. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Suk! Er dit hjerte helt ulykkeligt, og har du brug for tips til, hvordan du kommer over din hjertesorg? Så læs med her!

Har din kæreste slået op, eller kan du bare ikke få ham, du drømmer om? Det kan gøre frygtelig ondt i hjertet, men der er heldigvis råd at hente, så du kan blive glad igen.

Sørg igennem
Forsøger du at skjule din sorg, så kan du godt regne med, at den kommer til at vare endnu længere. Derfor skal du give dig selv lov til at sørge max igennem. Græd ud og snak med veninderne, så du får talt dine følelser helt igennem. Prøv også at skrive dine tanker ned, og har du lyst, kan du få din veninde eller en anden tæt på dig til at læse det igennem. Så ved hun præcis, hvordan du har det, og kan bedre hjælpe dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 grunde til at være single.

Giv slip
Det er sikkert det sidste, du vil, men du bliver nødt til at give slip på ham. Jo længere du lader dig blive i sorgen, jo sværere bliver det for dig. Slet sms'erne, drop ham på facebook og brug tiden 100 procent på dig selv. Du skal fokusere på dig og droppe energien på ham. Prøv at kigge rundt på skolen - er der alligevel ikke mange andre søde drenge?

Vær aktiv
Kom ud af dit værelse og sørg for at lave noget aktivt, så du helt automatisk kommer til at tænke på noget andet. Meld dig til et hold i fitnesscentret, tag på café med veninderne, overnat hos bedsteveninden og tag din hund med ud på en lang gåtur. Du bliver tvunget til at tænke på noget andet - og det hjælper!

Læs også: Sådan kommer du over ham den søde.

Hvad gør dig glad?
Lav en liste med alt det, der gør dig glad. Måske skal du have en ny frisure, give dig selv lov til at shoppe amok, smutte til en kosmetolog, male dit værelse, tage på weekend med din veninde eller hvad du nu kan komme i tanke om.

Flirt med nye fyre
En af de letteste måder at komme videre på, er at begynde at flirte med nye fyre. Prøv at smile til en fyr eller send en tilfældig fyr på skolen et langt blik. Når fyren smiler tilbage eller fanger dit blik, så finder du hurtigt ud af, at der er mange andre søde fyre, der lægger mærker til dig. Føles det ikke skønt?

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms.

Sæt dig nogle mål
Sæt dig nogle realistiske mål om, hvad du skal nå det næste halve år. Måske skal du have læst alle "Twilight"-bøgerne - og vigtigst af alt: Du skal lære at give slip på ham i løbet af det næste halve år. Nu har du nogle mål, og hver dag, du opnår nogle af dine mål, skal du rose dig selv. Inden længe er du ovre din hjertesorg, og dit hjerte banker igen for en ny, sød fyr ?

Læs også: Sådan får du fyrenes opmærksomhed.