flirteråd
kærlighed

6 sikre flirteråd på sms

Af Sara Wilkins og Rikke Reffelt 15. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du seks tips til, hvordan du flirter på sms, så grib mobilen og sms til drømmefyren!

Timing
Tænk over, hvornår du sender din søde sms. Måske er det dumt at sende den, når du ved, han har mega travlt eller er sammen med alle vennerne, for så har sikkert ikke rigtig tid til at svare ordentligt tilbage. Send den i stedet, når du tror, der er en god chance for, at han er alene, og har tid til dig og din sms.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De 7 flirteråd.

Start stille og roligt
Slap af med at være megaflirtende fra start - føl dig i stedet lidt frem. Start ud med et let spørgsmål som: »Hvordan gik det til koncerten?«, »Har du haft en god weekend?« eller »Gik det super til eksamenen?«. Hvis han så svarer positivt på den sms, kan du gå skridtet videre med søde drillerier, give ham et kompliment, spørge, om han har lyst til at ses, eller hvad du synes er passende.

Tjek meningen!
Tænk over, hvordan du formulerer dig. For eksempel kan sarkastiske bemærkninger let misforstås på skrift. Drop også lange sms'er, som kan virke forvirrende. Det er langt federe at skrive præcist, så fyren forstår dig.

Læs også: Scor på dine sms'er.

Hav tålmodighed!
Du må helst ikke virke alt for desperat og sende beskeder til drømmefyren konstant. Du virker langt mere spændende, hvis du ikke sidder parat ved mobilen døgnets 24 timer.

Vis ham, hvad du vil!
Synes du, at han er sød, så vis det. Skriv, at du synes, han er virkelig sød, altid får dig til at grine, eller hvad han nu gør ved dig. Det er nemlig ikke altid, at fyrene fatter, at en diskret »blinke-smiley« betyder: »Du er for dejlig, inviter mig nu i biografen NU!«.

Prøv også testen: Hvordan scorer du bedst?

Fat hans signaler
Hvis fyren ikke svarer tilbage på dine sms'er eller konsekvent svarer meget kort og ligegyldigt, så er det nok et tegn på, at han ikke er så interesseret. Hvis, så ikke noget med at overdynge ham med beskeder, lad ham i stedet være og find i en ny, sødere sms-flirt!

Herunder kan du læse ulemper ved at sms'e med dit crush!

Ulempervedatsms’emedditcrush

Sms’er kan godt være lidt ”farlige,” for man kan faktisk misforstå hinanden helt vildt! Måske skriver han noget til dig med et glimt i øjet, som du bare læser som en helt vildt sur besked. Det er superuheldigt, så undlad at diskutere vigtige ting over sms.
Foto: Shutterstock
Hvis du bare elsker at sms’e, så sender du nok en hel masse beskeder til dit crush – pas på med det! Han kan nemlig hurtigt komme til at synes, at du virker lidt for ivrig, og måske giver du ham helt stress over, at han skal svare hele tiden. Hold lidt igen med sms’erne, og lad være med at skrive ”Hallo?” eller ”Fik du ikke min besked?”, hvis han ikke svarer dig lige med det samme.
Foto: Shutterstock
Selv om du ikke skal bomberede dit crush med sms’er, skal du på den anden side heller ikke glemme at skrive tilbage, da du dermed nemt kan virke ligeglad – eller måske i værste tilfælde arrogant. Husk derfor at svare dit crush, når han skriver, så han ved, at du er interesseret. Hvis der går flere dage mellem dine svar, vil han nok droppe dig og se sig om efter en ny en at flirte med … Så er du advaret!
Foto: Shutterstock
En anden ulempe ved at sms’e med dit crush er, at du hurtigt kan komme til at overanalysere hans ord og vendinger til døde! Hvorfor lavede han tre punktummer – tænker han nu ekstra meget over det? Og kysse-smiley – er han forelsket i mig nu? Pas på med at lægge for meget i sms’erne, for folk bruger nemlig tegn og smileyer på helt forskellige måder.
Foto: Shutterstock
Den sidste ting, du lige skal være obs på, er, at sms’eriet ikke tager så meget overhånd, at du helt glemmer at ses med dit crush IRL. Hvis du synes, han er sød, så er det megahyggeligt, at I begge er friske på at skrive med hananden. Men husk nu også lige at mødes rigtigt, hvor I kan se hinanden i øjnene.
Foto: Shutterstock