Krop & Sind

Sådan får du fyrenes opmærksomhed

Af Esther Silberbauer & Katrine Lund 18. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du set en sød fyr, men er bange for at tage det første skridt? Prøv at få hans opmærksomhed. Vi giver dig ti tips lige her!

Det er ikke altid lige nemt at fortælle sit crush, at du synes, han er sød. Specielt, hvis du ikke er helt sikker på, om han overhovedet ved hvem du er.

Derfor har vi samlet ti gode tips til, hvordan du kan få ham til at lægge mere mærke til dig.

1. Facebook er et oplagt sted at komme i kontakt med folk. Det kan være, at du allerede er venner med ham den søde, eller også skulle du måske tage at blive det. Hvis han ikke har lagt mærke til dig før, så gør han det i hvert fald nu, hvor du har ansøgt ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Få ham til at lægge mærke til dig på Facebook. Du kan eventuelt kommentere et af hans opslag, eller bare trykke "Synes godt om". På den måde lægger han mærke til dig, og måske skriver han en kommentar tilbage, og på den måde kan I starte med at snakke sammen. (Du skal ikke overdrive og kommentere hans profil hver dag - bare en gang imellem)

Læs også: Sådan scorer du på Facebook

3. Find ud af, hvad han skal i weekenden, måske kender du nogle, han skal til fest med, og så kan dig og dine veninder jo også lige tage hen forbi. Du skal ikke overdrive dit makeup og tøj for at få hans opmærksomhed, men vær dig selv og style dig, så du føler dig godt tilpas.

4. Prøv at finde ud af, hvor han godt kan lide at hænge ud, og mød ham så "tilfældigvis" dér. Måske går han til en sport, hvor dine veninder og dig kan tage hen for at se en kamp, eller du kan selv starte til den samme sport som ham. På den måde er der gode chancer for, at I automatisk kommer til at være til den samme klubfest eller på en tur med klubben.

5. Skil dig ud fra mængden og tro på dig selv. Hvis du tør at skille dig lidt ud og være 100 procent dig selv, er der gode muligheder for, at han lægger mærke til dig. Måske kan du lide at gå i noget anderledes tøj end dine veninder, eller også er der måske en sport eller noget andet, som du har interesse for?

Læs også: Sådan får du en forårsflirt

6. Hvis han går på din skole, eller du tilfældigvis lige møder ham, når du er ude at shoppe, så tab et eller andet. Det kan være dine skolebøger, dit penalhus (så alt falder ud) eller noget helt tredje. Sørg dog for, at det ikke er menstruationsbinds og andre "pinlige" ting.
Hvis han kommer hen og hjælper dig med at samle det op, vil du hurtigt få en fornemmelse af, om han virker interesseret i dig. Husk at smile sødt og sige tak for hjælpen!

7. Prøv at få hans øjenkontakt, og hvis det lykkes, så hold den lidt længere end normalt og smil sødt til ham. På den måde lægger han mærke til dig, og får en idé om, at du er vild med ham.

8. Tro på dig selv! Du er sikkert genert og nervøs, når du snakker med ham den søde, men han har det sikkert lige så slemt som dig. Virk selvsikker og kig interesseret på ham, når han taler. Fyre elsker, når der er nogle, der er interesseret i dem, så få ham til at føle, at du synes han er spændende, også selv om det hele måske ikke interesserer dig.

9. Grin ad hans jokes, og vis ham, at han er sjov. Fyre elsker at få piger til at grine, og hvis du kan lide hans jokes, føler han sikkert også, at I har noget tilfælles, og så tager han det helt sikkert som et kompliment.

Læs også: Her møder du de søde fyre

10. Hver lidt mystisk. I stedet for at plapre løs, så lad ham stille spørgsmålene. På den måde virker du lidt hemmelighedsfuld, og han bliver nysgerrig på at vide mere om dig. Du skal ikke virke arrogant og ligeglad med ham, men stadig også stille ham spørgsmål, men vent med at afsløre for meget om dig selv, før han spørger indtil det.

MestLæste