Krop & Sind

Her møder du de søde fyre

Af Rikke Reffelt 28. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Slut med dårlige undskyldninger om, at du aldrig møder nye, dejlige fyre! Vi garanterer, at du spotter lækre, lækre fyre, hvis du tjekker de her syv super steder!

Vil du gerne møde drømmefyren? Her er syv gode scoresteder, hvor der er gode chancer for, at du møder en sød fyr.

Læs også: Drømmer du om en kæreste?

I skolen
Jep, det er åbenlyst, at på skolen er der lækre fyre at spotte. Måske er der ikke lige nogen fra klassen, der er interessante, men tjek parallelklassen eller endnu bedre klassen over dig - dér er helt sikkert en sød fyr, du sukker efter!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Gå forbi ham og tab »tilfældigt« en bog eller blyant. Hvis du er heldig, samler han den op for dig og vupti, nu ved han, hvem du er! Smil sødt til ham, og begynd fra nu af at sige hej til ham, når du møder ham på gangen. Næste gang der er skolefest, vil det nu slet ikke virke underligt, hvis du går over og taler med ham!

Læs også: Scor ham i frikvarteret.

På fodboldbanen
Der er noget om snakken - mange fyre kan ret godt lide fodbold! Tag veninderne under armen, og begynd at hænge ud ved den lokale fodboldbane. Der er helt sikkert nogle hotte fyre, der træner eller spiller kamp.

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Vær på fodboldbanen, når han træner! Vis, at du er der ved at fjolle og grine med dine veninder. Forsøg at få hans øjenkontakt i pauserne - smil til ham, og hvis du tør, så sig, at du synes, han spiller mega godt.

Gennem veninderne
Dine veninder har helt sikkert en sød storebror, en lækker fætter eller en charmerende nabo, som du så meget skal møde!

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Foreslå, at I er hjemme hos din veninde, når I hænger ud. Er det hendes bror, du er vild med, så stik lige hovedet ind på hans værelse for at være høflig og sige hej. Hører han musik, så sig, det lyder fedt, ser han en film, så spørg ind til den - kort sagt, få øjeblikket til at vare så lang tid som muligt.

Læs også: 10 ideer til Valentines Dag.

På fritidsjobbet
Få dig et fritidsjob! På den måde tjener du ekstra penge til tøj og sko, men vigtigst af alt: Her møder du nye mennesker = nye fyre!

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Vær på arbejde samtidig med den lækre fyr, og begynd så at snakke med ham. Inden længe har du helt sikkert hans opmærksomhed, du følges med ham hjem fra arbejde, og mon ikke du også bliver nødt til at få hans nummer, hvis nu du skal bytte en vagt med ham eller spørge, om han vil med i biografen...?

I biografen
Alle er vilde med film - også fyre! Så hiv veninderne med i bio, og lur på de søde drenge.

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Kom i god tid, inden filmen begynder, og spot en gruppe af søde drenge. Sæt jer tæt på dem, og spørg eventuelt hvilken film de skal se. Måske skal I se den samme?

På nettet
Der er stor mulighed for at møde en super fyr på nettet.

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Tjek dine venners venner - er der en dejlig fyr i blandt? Skriv en hurtig besked til ham om, at du lige faldt over hans profil, og hvor han mon kender din veninde eller ven fra? Hvis han er interesseret, svarer han sødt tilbage, og nu kan I lige så stille begynde at lære hinanden at kende over nettet.

Læs også: Kærestebrev på Facebook.

På ferien
Det er næsten sikkert, at du finder flotte fyre på ferien.

Sådan kommer du i kontakt med ham:
Er du på ferie i udlandet, så smut ned ved poolen, og læg dig lidt tæt på en sød fyr. Prøv at få øjenkontakt med ham et par gange, eller smil til ham. Nu er det tid til at spørge ham om noget, for eksempel »Hvad er klokken?«, »Skal du med på bådturen i morgen?« eller »Hvor er du fra?«. Nu ved han, hvem du er, og det vil være mere naturligt dagen efter at tale endnu mere med drømmefyren og måske hænge lidt ud.

MestLæste