Hvordan får man en kæreste?
Krop & Sind

Drømmer du om en kæreste?

Af Line Sølvhøj Jensen 24. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du drømmer om at få en kæreste, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvad du kan gøre for at få en kæreste.

Hvis du går og sukker efter at få en kæreste, som du kan kysse, holde i hånd og nusse med, så læs med her. Vi har samlet en masse råd til, hvad du kan gøre, hvis du går og drømmer om en kæreste.

Vær åben
Fyre er også generte, og derfor tør de måske ikke rigtig at snakke med dig eller måske invitere dig på en date, hvis du er alt for indelukket og ikke tør at snakke med fyre, Vær åben og vis fyrene, at du gerne vil snakke med dem, og at du er interesseret i dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Snak med alle fyre
Det kan godt være, at du slet ikke er interesseret i en bestemt fyr fra klassen, men hvis drømmefyren ser, at du afviser den anden fyr og slet ikke gider at snakke med ham, så bliver han sikkert nervøs for, at du heller ikke gider at snakke med ham. Hvis du til gengæld viser, at du kan snakke med alle slags fyre, så vil de også turde at komme hen til dig.

Jep, jeg er single
Sørg for at stå som single på Facebook, så drømmefyren kan se, at du ikke har en kæreste. Og hvis han er i nærheden kan du jo godt give udtryk for, at du gerne vil have en kæreste.

Vær social
Hvis du vil have en kæreste, så må du også gøre noget for det. Vær sammen med dine venner, tag med når du bliver inviteret til fest, vær i klubben i din fritid eller start til en ny sportsgren, for det er her, du har chancen for at møde fyrene. Og hvis du vænner dig til at være sammen med andre, og også nogen, du ikke kender så godt, så får du også lettere ved at snakke med fyre.

Stol på dig selv
Hvis du har det godt med dig selv, og føler du dig tilpas, som den du er, så vil fyrene også opfatte dig sådan. Stil dig foran spejlet og fremhæv alle dine positive sider. Det vil helt sikkert booste din selvtillid, og fyrene kan mærke på dig, at du er glad og har det godt.

Læs, hvad drengene tænker om os piger her.

Tjek hans tegn
Der er faktisk ikke så stor forskel på drenge og piger, som du måske tror, og især ikke, når det gælder kærlighed. Drenge er også vildt usikre og bange for at blive såret. Så kig på drømmefyren og prøv at aflæse ham. Hvis han reagerer på samme arbejde som dig, så er det måske fordi, han har det på præcis samme måde som dig.

Forbered dig
Hvis du ikke har haft en kæreste før, så er du sikkert vildt spændt og nysgerrig efter, hvordan det er. Men måske er du også lidt nervøs for, hvordan det bliver, og hvad du egentlig skal gøre. Læs en masse artikler om at score, kysse og være kærester, så du bliver lidt klogere på områder. Du kan også få svar på dine spørgsmål i vores debat om kærlighed.

Læs også:
Guide til det perfekte kys
Bliv en god kæreste
Flirt og scor!

MestLæste