kærlighed

Kærestebrev på Facebook

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: Shutterstock 26. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lidt vild med en sød fyr fra Facebook? Vi giver dig råd til, hvordan du viser ham, at du er interesseret i ham.

Måske er du lidt vild med en af dine Facebook-venner, men har du lidt svært ved at fortælle ham, at du synes, han er sød? Heldigvis findes der rigtig mange måder, hvor du kan vise ham, at du er interesseret i ham.

Bliv ven med ham
Hvis ikke du allerede er ven med ham, så skal du selvfølgelig skynde dig at blive ven med ham. Det er jo det allerførste tegn på, at du synes, han er sød. Og bare rolig, du afslører ikke alle dine hemmelige følelser for ham ved at tilføje ham som ven, for han er jo "bare" en, du kender!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Synes godt om"
Du kender sikkert den knap på Facebook, der hedder "Synes godt om". Start med at vise ham, at du "Synes godt om" hans statusopdateringer - altså det, han skriver, han laver lige nu. Det viser ham, at du har lagt mærke til ham.

Kommenter det han skriver
Det er en god idé at kommentere hans statusopdateringer. Det viser ham, at du læser, hvad han skriver, og at du er interesseret i ham og det, han laver.

Chat med ham
Hvis han er online, så kan du skrive til ham. Du kan starte med at skrive "Hey, går det godt", "Har du fået lavet lektierne til i morgen?" "Sjov statusopdateringer du har", "Fede billeder du har lagt på" eller et eller andet, der kan få en samtale i gang.

Brug ham i din statusopdatering
Han vil helt sikkert opdage, at du er interesseret i ham, hvis du bruger ham, når du skriver din statusopdatering. Du kan for eksempel skrive "Synes Rasmus har de sjoveste billeder", "Elsker Rasmus' nyeste statusopdatering" eller "Synes det er sejt, at Rasmus svarede 9 ud af 10 rigtige på quizzen".

Skriv en mail
Du kan også skrive en mail til ham, for det er jo et helt tydeligt tegn for ham på, at du gerne vil snakke med ham. Det kræver selvfølgelig, at du har noget at skrive, for man skriver ikke bare en mail for at sige hej. Spørg ham om et eller andet i mailen. Er du modig, så kan du spørge, om han vil med i biffen!

MestLæste