Krop & Sind

Sådan får du en forårsflirt

Af Sarah-Sofie Boussnina 4. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foråret er på vej, temperaturen stiger og følelserne begynder at blomstre. Hvis du går og drømmer om en forårsflirt, finder du hjælpen her.

Løb en tur
Temperaturen er begyndt at stige, så det er nu, du skal have løbeskoene frem og løbe dig en tur. Du kan for eksempel tage i et fitness-center, hvor du har muligheden for både at træne og møde søde fyre.

Gå ud i frikvarteret
Tag madpakken og dine veninder med ud i skolegården, når I har frikvarter. I skolegården er der mulighed for at få frisk luft og møde søde drenge fra andre klasser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Facebook
Hvis du ikke tør tale med din drømmefyr, kan du starte din forårsflirt på Facebook. Hvis du er modig, kan du skrive til ham og spørge, om I skal spise frokost sammen.

Tag ned på fodboldbanen
Pak en skovturskurv og tag dine veninder med ned på fodboldbanen. Her har du mulighed for at møde nogle søde fodboldfyre og hvem ved? Måske er det en af dem ,der bliver din forårsflirt!

Test dig selv: Hvordan scorer du bedst?

Plej dig selv
Forkæl dig selv, så du føler dig lækker. Tag til frisøren og få ordnet dit hår eller forkæl dig selv med en ansigtsmaske. Skønhed kommer indefra, og hvis du føler dig smuk, er det også det, du udstråler.

Mød nye mennesker
Hvis du bliver inviteret til fest, fødselsdagsfest eller andre arrangementer, skal du helt sikkert tage med. Her har du nemlig mulighed for at møde søde fyre og nye veninder.

Få en drengeven
Nogle gange kan det være svært at vide, hvad drenge tænker. Det kan være en god idé at få en drengeven, som du kan spørge til råds. Hvis du tør, kan du gå efter at komme tæt på drømmefyren og blive venner med hans venner.

Læs også: Gode råd til den første date.

Spørg om hjælp til lektierne
Hvis du ikke tør at invitere drømmefyren ud, kan du i stedet spørge ham om hjælp til dine lektier. På denne måde kan du få ham for dig selv og lære ham bedre at kende.

Spørg om han vil følges
En god måde at få forårsflirten i gang er ved at lære drømmefyren bedre at kende. Hvis du spørger ham, om han vil følges hjem fra skole, har du god mulighed for dette. Og hvem ved? Måske bliver du inviteret med hjem.

Ungdomsskolen
På ungdomsskolen er der masser af holdtilbud, som du kan melde dig til. Dette er en god chance for at møde søde fyre med samme interesser som dig.

Læs også: Gode grunde til at kysse.

Find ud af, hvad han kan lide at lave
Find ud af, hvad din drømmefyr kan lide at lave, og lav så det samme med dine veninder. Hvis din drømmefyr spille basketball i skolefrikvarteret, så spørg om du og dine veninder må være med. Dette giver dig muligheden for at være sammen med ham og lære ham bedre at kende.