Krop & Sind

Hvis bare fyre forstod…

Af Anna Malgaard 15. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åhhh, der er så meget drenge ikke forstår. Her får I bare lidt af listen af ting, vi gerne vil have dem til at forstå..

Vi har fundet 12 ting, som vi gerne vil have, at fyre forstår. Tjek dem ud her!

Læs også: Scor ham inden jul

At det er helt okay at trøste-shoppe, når de har været dumme - og at det så i princippet er deres skyld, at vi ikke har flere penge tilbage allerede en uge inde i måneden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

At det virkelig kræver hårdt arbejde og mange penge at være lækker hele tiden. Vi plukker øjenbryn, barberer ben, går til frisør, ordner negle og meget andet.

At når vi siger "Nej, nej, jeg er da ligeglad", så mener vi faktisk "Jeg er overhovedet ikke ligeglad! Faktisk bliver jeg ret sur og skuffet, hvis du gør det - og det burde du vide!"

At sko faktisk er en lige så vigtig del af vores liv som mad og drikke. Det er en piges ret at købe alle de sko, hun vil.

At vi synes det er vildt irriterende, når de ikke svarer på vores sms'er, så snart vi har sendt dem. Faktisk måtte de gerne sidde hele dagen, bare og vente på at vi skrev!

Læs også: Lær at forstå fyrene!

At vi ikke synes, det er særlig sjovt at have menstruation, og de derfor ikke skal råbe op om det i klassen, hvis de opdager et bind eller en tampon i vores taske.

At vi elsker romantik, og at de kunne score ret billige point ved at komme med blomster eller skrive søde beskeder.

At de bare skal være en blanding af Justin Bieber, Robert Pattinson, Taylor Lautner og Cody Simpson - og så ville vi blive deres kæreste med det samme!

At vi ikke er skøre, bare fordi vi ikke kan gå på toilettet uden vores veninder - man tisser altså bare bedre i flok.

At vi faktisk slet ikke er så indviklede, som de går og tror. Hvis de bare brugte en lille smule energi på at lære os at kende, kan de faktisk læse ret meget ud fra vores ansigtsudtryk.

At vi piger har brug for at være fjantede sammen med vores veninder, og at vi altså ikke er barnlige, fordi vi leger bryllup med en plakat af Justin Bieber.

At når vi skriver mange beskeder til dem, smiler sødt til dem i timen, griner af deres dårlige jokes og kaster lidt ekstra med håret, når de er i nærheden - så er det fordi, vi er vilde med dem.

Læs også: Hvor finder du en kæreste?

MestLæste