Krop & Sind

Lær at forstå fyrene!

Af Line Sølvhøj Jensen 8. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliv klogere på de dejlige fyre og lær at forstå dem lige her!

Fyre er megaunderlige engang imellem, og de forstår bare slet ikke piger! Men forstår du egentlig dem? Her guider vi dig til at blive lidt klogere på, hvad der egentlig sker i den der drengeverden.

Læs også: Læs fyrenes signaler

* Når drenge er sammen med sine venner, gider de altså ikke at sidde og snakke. De vil gerne lave noget sjovt - for eksempel spille fodbold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

* Hvis de har nogle problemer, så vil de gerne finde en løsning på dem og komme videre. Ikke noget med at sidde og snakke om dem i timevis!

* Når fyre bliver stille og siger, at der ikke er noget galt, så er der rent faktisk ikke noget galt!

* Når der er noget, de er kede af, så vil de gerne klare det selv. De snakker altså ikke med vennerne om sådan noget følelses-noget!

Læs også:
Drengepanel: Hvordan kommer man i snak med en fyr?

* Drenge kan godt have det sjovt til en fest, selv om deres drømmepige ikke er der. Hun kommer nok senere eller til næste fest!

* Drenge er ikke supergode til at forstå pigers hentydninger. De er vant til at snakke lige ud af posen - så hvis du vil være sikker på, at drengene forstår, hvad du siger, så lad være med at pakke det ind.

* De tænker ikke lige så meget over at ringe og sms'e, som vi piger gør - og det betyder ikke, at de så ikke kan lide os!

Tag testen: Er han ven eller kæreste?

* Drenge kan godt synes, at de "perfekte piger" er spændende, men de vil allerhelst have en kæreste, der er helt sig selv.

* Hvis nogen sender en sms, når de er sammen med vennerne, så svarer de som regel først, når de har tid.

* Drenge vil gerne være alene engang imellem, selv om de har en kæreste. De har bare brug for at sidde alene med deres playstation og være dem selv.

* Selv om vi ikke tror det, så er fyre også usikre og kan være generte.

Læs også: 10 ting du IKKE må sige på første date

MestLæste