Krop & Sind

10 ting du IKKE må sige på første date

Af Nikolai K og Katrine Lund 21. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du skal selvfølgelig være dig selv, når du skal på date, men det er stadig vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk. Derfor har vi samlet 10 ting, du IKKE skal sige på første date!

Du er spændt, for du skal på den første date med drømmefyren! Du er sikkert også nervøs, og det er meget normalt for, hvad skal man egentlig snakke om? Her kan du læse 10 ting, du i hvert fald IKKE skal sige på første date!

Læs også: Gode råd til første date

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. - Ha ha ha! Hvad sker det med dit outfit?
Fyren vil straks blive usikker, for han har sikkert gjort meget ud af sig selv! Sig hellere noget pænt, selv om du ikke er så pjattet med hans tøj - så er samtalen allerede i gang!

2. - Hvad øh… Skal vi ikke bare starte med at snave igennem?
Nej, det skal I ikke! Det kan godt være, du synes, at han er lækker, med ro på! Giv ham i stedet et kram, når du ser ham!

3. - Du minder mig om en eller anden.. Nåh ja, du har samme frisure som min bedstemor!
Uha - det kan godt være, at din bedste er rigtig sød, men hun er altså en dame! Og fyres hår skal ikke kommenteres negativt - med mindre du kender ham rigtig godt!

4. - Hold lige min taske, jeg skal lige ud og pisse, og tasken klæder dig faktisk!
Skru ned for charmen! Det kan godt være, at du skal på wc, men hold det for dig selv. Og ingen tøsetasker til fyre. Smil i stedet, og sig, du straks er tilbage!

5. - Du kan da ikke passe på mig med de arme dér!
Er fyren lidt splejset eller lille, så find noget andet godt ved ham. Musklerne kommer sikkert med tiden…

Læs også: Inviter ham på den perfekte date

6. - Du får en 10'er, hvis du stripper i centeret!
Det kan godt være, at du kan få dine mindre søskende til de mærkeligste ting, men 100 på, du aldrig får en fyr med på den her idé. Bed ham hente noget at drikke - ikke andet!

7. - Er vi så kærester nu?
Pas på med at virke desperat. Hvis du allerede på første date tvinger ham til at være kæreste med dig, så føler han sig hurtigt bundet. Sig i stedet, at det har været hyggeligt og at du gerne vil se ham igen.

8. - Min ekskæreste var virkelig sød!
Det er no go at snakke om sin ekskæreste - især hvis du giver udtryk for, at du i virkeligheden savner ham. Har du brug for at snakke om din eks, så er du måske slet ikke parat til en ny kæreste?

9. - Jeg har altså kun 15 minutter, for jeg skal altså videre på tre andre dates!
Det er helt forkert at sige, men det er mindst lige så forkert at gøre. Du får ikke dannet dig et ordenligt indtryk af fyrene. Tag det med ro - og giv dig god tid!

10. - Der er mange lækre stjerner, men du ligner bare ikke rigtig nogen af dem…
Nej, det er meget muligt, men man skal altså ikke være stjerne for at være lækker! Der er helt sikker noget ved ham, der er charmerende, så nævn det i stedet. Fyre elsker komplimenter!

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

MestLæste