Krop & Sind

Inviter ham på den perfekte date

Af Line Sølvhøj Jensen 22. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du et crush på en sød fyr? Tjek her, hvordan du inviterer ham på den perfekte date.

Hvis du har forelsket dig i en sød fyr, som du gerne vil invitere på date, så gælder det om at finde en date, han virkelig falder for. Find ud af, hvilken date du skal invitere ham på her.

? Den sociale fyr

Sådan er han: Han er udadvendt, social, snakker meget og er meget imødekommende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan skal daten være: Han kan sikkert godt lide at være et sted, hvor der er mange mennesker, så en fodboldkamp, håndboldkamp eller et andet sted, hvor der sker noget, er lige sagen. Det er også en god idé at invitere ham ud og spise inden eller på café efter.

Tip: Hvis I begge er meget sociale, så kan det måske blive lidt akavet, hvis der er for stille på daten. Start med at være et sted, hvor der er andre mennesker. Når kemien er der, kan I finde et sted, hvor I kan være helt jer selv.

? Den stille fyr

Sådan er han: Han er lidt genert, stille, betænksom og sød.

Sådan skal daten være: Han er helt sikkert ikke til de store og vilde dates, så inviter ham på café, i biffen eller måske bare hjem til dig selv. Det vigtigste er, at det er et hyggeligt sted, hvor I begge to føler jer godt tilpas.

Tip: Hvis han er lidt usikker, så er det en god idé at sætte din mobil på lydløs, så din veninder ikke ringer og forstyrrer midt i det hele. Måske tror han, at hun ringer, for at redde dig fra daten.

? Den seje fyr

Sådan er han: Han er cool, rå, har mange venner og er ret populær.

Sådan skal daten være: Det gælder om at vise ham, at du også er en sej pige. I kan jo mødes ved rampen, du kan invitere ham med til en koncert, afprøve en sjov sportsgren eller tage ham med i biffen og se en fed film - bare ikke en romantisk film!

Tip: Han synes sikkert, at det er fedt, hvis daten ikke er alt for planlagt, men sørg alligevel for at have nogle ideer i baglommen, så du kan foreslå nogle ting.

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

Læs mere om

MestLæste