Krop & Sind

Læs fyrenes signaler!

Af Julie Rosendahl 28. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er han helt vild med dig, fuldstændig ligeglad – eller måske ligefrem en løgner? Tjek hans kropssprog ud – og få svaret!

»Kropssproget siger mere end tusind ord« - ja, der er faktisk noget om snakken! Det er faktisk ret genialt at kunne gennemskue, hvad kroppens små tegn betyder. På den måde kan du blive meget, meget klogere på ham den lækre fyr. Det handler bare om at læse det, hans krop og hans bevægelser fortæller dig…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 ting du ikke må sige på første date.

Gode tegn på, at han er interesseret:

Kropskontakt
Han prøver hele tiden at komme til at røre ved dig - sådan helt »tilfældigt«. Det, at han ikke kan holde fingrene fra dig, viser, at han har lyst til at være tæt på dig - mere end bare som venner.

Retter på tøj og hår
Han kører hele tiden hånden gennem sit hår eller justerer på sin hættetrøje, mens I står og snakker sammen. Det ligger nemlig dybt i os alle, at vi gerne vil se så flotte og lækre ud som muligt over for en, vi er interesserede i. Når han retter på sit hår og sit tøj, gør han sig i virkeligheden til for dig.

Spiller mandig
Han står med hænderne i siden, spredte ben og brystkassen skudt frem. Hans kropssprog signalerer på den måde, at han er bred, stærk og til at stole på - og dermed noget, du skal satse på.

Prøv også testen: Er han ven eller kæreste?

Peger på »noget«…
Han kan endda finde på at stå sådan, at hans hænder peger ned mod hans skridt, så du automatisk kommer til at se derned - og så er symbolikken i hans kropssprog vist helt tydelig…

Øjenkontakt
Han kigger meget på dine øjne og din mund, mens du snakker. Hvis han er ved at blive forelsket i dig, vil han nemlig have vildt svært ved ikke at kigge på dig hele tiden - og han vil ikke gå glip af et eneste af de ord, der kommer ud af din mund.

Griner og smiler
Han kan simpelthen ikke lade være med at stå og grine og smile hele tiden, og hvis I får øjenkontakt gennem et rum, lyser han straks op i et smil. Når en fyr er mega glad for dig, kan han nemlig slet ikke styre sin glæde, når han ser dig.

Læs også: For genert til at tage initiativet.

Spejler dine bevægelser
Når I snakker sammen, har I det med at spejle hinanden, så hvis du sætter hånden i siden, gør han det samme. Det viser, at I er interesserede i hinanden - og gerne vil være ét.

Viser det til andre
Hvis I går ved siden af hinanden ned ad gangen, rører han dig måske let på ryggen, og når I skilles, rækker han armen ud mod dig. Han prøver på den måde at vise omverdenen, at I hører sammen, og det er et af de rigtig gode tegn på, at du snart har ham i nettet!