Krop & Sind

For genert til at tage initiativet

Af Kristine Bjørkman 6. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Føler du dig ikke helt parat til den første gang, men vil du gerne mere end bare at kysse, du ved bare ikke liiige, hvordan du skal tage initiativet? Her får du nogle gode idéer.

Selvom du ikke er klar til at have sex endnu, kan du sagtens være nysgerrig efter at se og røre din kærestes krop. Vi har samlet en række sjove og gode tips til hvordan.

Sandhed eller konsekvens: Den gamle klassiker holder stadig, og den holder også til en hyggelig aften med kæresten. I kan for eksempel spørge ind til sandheden om hinandens kroppe: Hvad er mest sexet? Hvor vil du helst masseres? Hvor vil du helst kysses? Eller I kan udfordre hinanden til at smide et stykke tøj, kysse på udvalgte steder eller gøre noget skørt og tosset, som I sammen kan grine af, så du helt glemmer, at du er genert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Twister: Okay, vi indrømmer det - ikke verdens nemmeste spil, når man kun er to, men en perfekt måde til at komme übertæt på din kæreste i nogle meget anderledes positioner, og hvis I kun har undertøj på, bliver det helt sikkert den frækkeste omgang Twister, du nogensinde har prøvet.

Rul terningen: Lav jeres egen terning med seks forskellige ting I godt kunne tænke jer at gøre sammen, for eksempel "kys på halsen", "smid et stykke tøj" og "giv massage", og så er det bare at rulle terningen! Det er både sjovt og en smule grænseoverskridende.

Træk en udfordring: I kan også aftale, at I hver især laver ti sedler til næste gang, I ses. Sedlerne lægger I ned i en skål, som I skiftes til at trække fra, og så gør I bare, som der står på sedlerne. Husk at sige fra, hvis der er noget af det, din kæreste har lyst til, som du ikke føler dig parat til, for det vigtigste er, at det bliver en sjov og tryg oplevelse.

Læs også: Petting: Sådan bliver sex godt


MestLæste