Krop & Sind

Hvor finder du en kæreste?

Af Line Sølvhøj Jensen 7. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det lige, du skal gå hen, hvis du gerne vil møde en sød fyr? Her får ideer til, hvor du kan finde en kæreste.

Hvis du gerne vil finde en kæreste, så får du her ti gode ideer til, hvor du kan møde ham henne.

1. Sportshallen
Tag din veninde med hen i sportshallen, for her er der supergode chancer for at møde en fyr. Tjek hvornår der er en håndboldkamp, eller hvornår drengene spille fodbold, og se er det bare med at skrue op for charmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Facebook
Hvis du er lidt genert, så er Facebook et godt sted at møde fyrene. Her kan du jo chatter lidt med dem og lære dem at kende, inden du mødes med dem.

3. Skolen
Hvis ikke du allerede har udset dig en sød fyr, så er skolen jo et oplagt sted. Brug frikvartererne i skolens computerrum eller ved fodboldbanerne. Her er det oplagt at møde drengene.

4. Klubben
I ungdomsklubben er der sikkert unge fra flere forskellige skoler, så hvis du er lidt træt af drengene fra din egen klasse, så tag i klubben. Her er der gode chancer for at møde nogle nye fyre.

5. Vennerne
Måske har din veninde den sødeste fætter, eller drengene fra din klasse har nogle lækre venner fra nogle andre skoler. Tjek dine venners venner ud. Der er helt sikkert en masse søde fyre at vælge imellem.

6. Fester
Det er tit til festerne, er man finder en kæreste, for her kan du jo både snakke med drengene og danse med dem. Så hold øje med festerne og tag med til alle dem, du kan!

7. Rampen
Hvis du er til skater-fyre, så skal du helt sikkert tage din veninde med ud på rampen. Her kan I kigge på de seje fyre, der skater. De synes helt sikkert, at det er fedt, at pigerne tjekker dem ud.

8. Arrangementer
Måske er der nogle sjove arrangementer i kommunen for unge, som du kan tage med til. Her er der også mulighed for at møde nogle drenge, som du ikke har set før.

9. Blockbuster
Blockbuster er et helt oplagt sted at møde nye fyre. Du kan jo altid spørge ham, om han kan anbefale en god film eller hvad han synes om en bestemt film.

10. Pizzeriaet eller caféen
Tag dine veninder med på café eller på pizzeriaet, for her kan I sikkert finde nogle søde fyre. Det kan nogle gange være lettere at falde i snak med nogen, når man er flere.

MestLæste