Kendte

Overraskelser på Cody Simpsons debutalbum

Af Line Sølvhøj Jensen 1. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, at Cody Simpson brød igennem som sanger. I øjeblikket er han ved at færdiggøre sit debutalbum, og han afslører, at han har lavet det i samarbejde med flere helt store stjerner.

I 2010 flyttede Cody Simpson til Los Angeles for at satse på musikkarrieren, og lige siden er det gået fremad for Cody. Med hjælp fra YouTube er hans musik blevet kendt i hele verden, og nu er Cody Simpson ved at færdiggøre sit debutalbum.

Læs også: Er hun Cody Simpsons nye kæreste?

Efter planen udkommer Cody Simpsons debutalbum til marts, og Cody Simpson har allerede løftet sløret for nogle af de overraskelser, der vil være på albummet. Han indrømmer nemlig, at han har haft flere helt store stjerner til at være med til at indspille albummet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 20 facts om Cody Simpson.

Cody Simpson afslører, at Nick Jonas og Ryan Tedder er nogle af dem, der har været med til at indspille albummet, og at han har skrevet sange sammen med Justin Bieber og hans manager Scooter Braun.

- Jeg er en stor fan af Justin, han støtter også meget af det, jeg laver, fortæller Cody Simpson, der glæder sig til at kunne præsentere albummet for sine mange fans.

Læs også: Cody Simpson scorer på sin stemme.

MestLæste