Konfirmation
Blå mandag

Huskeliste til Blå Mandag

Marie Søndergaard 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du styr på planlægningen og aktiviteterne på din Blå Mandag? Ellers følg den her huskeliste!

Det er nemt at komme for hurtigt ud af døren på sin Blå Mandag, fordi man glæder sig så meget til at starte dagen! Men der er altså nogle ting, der er gode lige at huske. Tjek huskelisten herunder.

Læs også: Hvad er Blå Mandag?

Planlæg Blå Mandag i god tid

Hvis I er en større gruppe, der skal holde Blå Mandag sammen, så er det en god idé at begynde planlægningen af dagen i rigtig god tid, så I ikke bliver pressede op til dagen, og I kan nå at blive helt enige om, hvad I gerne vil lave.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læg et budget for dagen

Det kan hurtigt komme til at koste rigtig mange penge, hvis I ikke tænker over et budget. Snak sammen om, hvor mange penge I hver især regner med at bruge på mad og aktiviteter på dagen, og så planlæg ud fra det.

Hav alle med i planlægningen

Ja, det kan være svært at blive enige om, hvad I skal lave, men sørg for, at ingen føler sig udenfor og ikke bliver hørt. Det er jo vigtigt, at alle får en rigtig god dag og har det sjovt med de aktiviteter, der er planlagt.

Find dit outfit til Blå Mandag

Du har sikkert brugt lang tid på at finde det perfekte outfit til din konfirmation, men du skal jo også se cool ud på Blå Mandag, ik’? Måske har du allerede noget hængende i skabet, som du vil mixe med noget nyt – eller det kan være, du føler mest for at have helt nye ting på fra top til tå.

Pak en stor taske

Du skal selvfølgelig ikke slæbe rundt på en kuffert på din Blå Mandag, men afhængigt af, hvilke aktiviteter der er planlagt, skal du måske have skiftetøj eller en ekstra trøje med. Det er også smart at have en paraply og et nødkit med vabelplaster, ekstra strømpebukser og hårnåle med. Så undgår du, at der pludselig opstår kriser med regn eller strømper, der er løbet.

Pas på pengene

Måske har du fået en masse penge i konfirmationsgave, og du har bare lyst til at brænde dem af NU! Men, men, men … du bliver altså træt af det senere, hvis du bruger alle dine konfirmationspenge på Blå Mandag, så aftal med dig selv, hvor mange penge du må bruge, hvis den står på shopping i løbet af dagen.

Aftal mødesteder

Hvis I skal i forlystelsespark eller andet i den stil, er der er risiko for, I bliver delt op i løbet af dagen, så aftal nogle faste tidspunkter og steder, hvor I mødes og spiser sammen eller bare hygger. Det er jo ikke sikkert, at alle har lyst til at prøve den vilde rutsjebane, men derfor kan I jo stadig godt holde jeres Blå Mandag sammen.

Tag billeder

Du vil jo gerne huske din Blå Mandag for evigt, ik’? Husk at tage en masse billeder, som du kan poste på sociale medier – og måske printe ud efterfølgende, så du kan lave et helt fotoalbum for Blå Mandag. Så kan du altid se tilbage på billederne og mindes dagen og de mennesker, du var sammen med.

Planlæg hjemturen

Du kan ikke undgå, at Blå Mandag slutter på et tidspunkt – øv! Måske er du tæt på dit hjem, så du kan hoppe på cyklen eller gå, men hvis du ikke er, så kan I eventuelt aftale med nogle af jeres forældre, at I bliver hentet. Ellers husk at tjekke på forhånd, hvordan I kommer hjem med offentlig trafik, for det orker I helt sikkert ikke sidst på aftenen, når I er trætte.

Nyd dagen

Din Blå Mandag kommer ligesom din konfirmationsdag helt sikkert til at flyve af sted, så husk at nyde den. Stop op en gang imellem, og lad dig selv suge alle indtrykkene omkring dig ind. Du kommer kun til at opleve én Blå Mandag i dit liv, så det ville være superærgerligt, hvis du bagefter ikke følte, du havde nydt den nok.

Læs mere om

MestLæste