Konfirmation

10 don’ts til konfirmationen

Af Caroline Harbo Stefansen 18. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Konfirmationen er en af de vigtige dage i ens liv, så derfor er der også nogle ting, som man absolut ikke skal gøre! Her er 10 absolutte don’ts til konfirmationen.

1. Din tale til nogle af de nærmeste skal ikke være for lang. Det går ikke, at du står og snakker i en time om dine familiemedlemmer. Det er bedre at den er kort, sød og præcis. Læs her, hvordan du holder en tale.

2. Hvis du skal have farvet dit hår, er det en god idé at farve det i en naturlig farve. Du skal for eksempel ikke farve det blåt eller pink eller i det hele taget eksperimentere med en ny hårfarve. Det kan ende galt! Læs her, hvordan du finder den perfekte hårfarve.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Lad være med at bruge tyl som hårpynt, for det kommer hurtigt til at ligne et slør, så du bliver en mini-brud. Det er bedre at tage et fint diadem eller en sød blomst i håret.

4. Når du skal konfirmeres, er det meget vigtigt, at du ikke kommer for sent til kirken. Hvis du gør det, er det hele ligesom ødelagt. Kom i god tid og vær parat på den mest fantastiske dag.

Læs også: Konfirmation fra A til Å.

5. Hvis du har en hund, er det en god idé at lade den være på selve konfirmationsdagen. Det er nemlig utrolig kikset med hundepotter på en hvid kjole.

6. Lad være med at lægge din makeup, så du ligner en cirkusklovn. Det skal være naturligt uden alt for mange pangfarver, som rød, grøn, blå og gul.

7. Når du står i kirken oppe ved alteret og er ved at blive konfirmeret, er det en god ting at sige ja i stedet for nej. For hvis du siger nej, så bliver du jo ikke konfirmeret!

Læs også: Få et flot konfirmations-look.

8. Hvis du skal skrive en sang til dine forældre, så lad være med at få den til at handle om dig selv, men få den til faktisk at handle om dem, du skriver sangen til.

9. Når du får pakket alle dine fantastiske gaver op og du skal smide alt gavepapiret ud, så hold lige øje med, at du ikke tager pengesedlerne med. Det ville være en lidt dum fejl.

10. Selv om Vi Unge er et vildt fedt blad, så lad være med at tage det med til bordet for at sidde og læse i det. Vær sammen med dine gæster og hyg dig - også selv om tante kedelig er med til bords!