Skønhed

Overvejer du en ny hårfarve? Her er alt du skal tænke over

Af Cecilie Nees 14. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er meget, du skal tænke over, hvis du overvejer at farve dit hår. Vi guider dig til, hvad du skal have i mente, hvis du gerne vil have en splinterny frisure.

Lyst hår, rødt hår, blåt hår eller sort hår? Der findes uendelige af valgmuligheder, hvis du gerne vil farve dit hår. Her kan du lære mere om, hvad du skal overveje, hvis du skal have en ny hårfarve.

Læs også: Sådan finder du en god frisør.

Hvilken hårfarve passer til dig?
Måske vil du gerne prøve noget andet end din medfødte hårfarve. Her er det helt okay at eksperimentere med lige den farve, som du vil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et godt råd vil dog være, at du til at starte med farver dit hår med skyld-ud-hårfarve, som ikke bliver siddene i dit hår. På den måde kan du prøve af, om det er en farve, som der er noget for dig. Hvis du bare elsker farven, kan du bagefter vælge at få farvet håret med permanent farve.

Læs også: Sådan får du lækkert hår.

Frisøren er en god investering
Det er dyrere, men det er ofte det værd at få farvet sit hår hos frisøren. Her får du professionel hjælp til at finde den perfekte nuance, der passer til dig, og du er næsten helt sikker på, at du ikke ender ud med en forkert farve, da frisøren har styr på det.

Hvis du synes, det er for dyrt at gå til frisøren, kan du begive dig ud i at farve det selv. Her er det en god ide, at du får hjælp af en anden person, der har prøvet det før, så du sikre dig, at det bliver gjort rigtigt.

Gider du holde det ved lige?
Det er flot de første uger, men så kommer bunden, og så har du måske ikke liiiige penge til at blive farvet igen - tænk dig derfor grundigt om, inden du får en ny hårfarve. Det er pænt, men også dyrt, og det er noget, som man gerne skal holde ved lige.

Hvilken hårfarve vil du gerne have?

Læs også: Få et vildere look.

MestLæste